Gå til innhold

Når lønner det seg mest å kjøpe pc deler?


Anbefalte innlegg

Tenker da på black friday, cyber monday, julesalg og januar salg etc.

Jeg vurderer å bygge min første gaming pc. Så langt har jeg kjøpt inn hovedkort til AMD, høyttalere, musematte, mus og keyboard. Vil helst unngå å kjøpe noe som havner på tilbud 1 måned senere.


 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Holder en knapp mest på Januar-salg og litt black friday. Januar-salg handler om å få ut gamle varer for å ha plass til nye, mens black friday klassisk handlet om å gjøre sjeldent kjøpte dyre varer billig. Cyber Monday er vel mest for å få ut ukurante varer mens julesalg handler mest om å få deg til å tro at noe er billig mens prisen egentlig er jekket opp fra normalt.

Generelt er det vel bare å følge med på om det kommer tilbud du synes er ok de aktuelle mnd. Det kommer hele tiden nye produkter i markedet som påvirker prisene. Det beste har ofte høy pris, så det lønner seg vanligvis å gå for sweetspot der du får mest mulig for pengene. Kjøper du rundt lanseringer av produkter bør du også time ting for å unngå prisdumping.

Endret av vidor
  • Liker 1
Lenke til kommentar

De 2 siste årene har jeg funnet de beste tilbudene på Cyber Monday.
Nå kjøper jeg gjerne ting litt utenfor normalen da jeg ikke liker å gå for det samme som alle andre har (med mindre det er vesentlig bedre en alt annet) 

Komplett har også pris garanti i 60 dager (mener det er er 60 dager)
Finner du varen du kjøpte billigere på lager hos andre butikker så får du gavekort på differansen. Jeg brukte dette på nesten alt jeg kjøpte til maskinen min sist gang (Fikk vell rundt 1700kr i gavekort ekstra) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...