Gå til innhold

LG 38GL950G-B eller andre anbefalinger? Blandet bruk


arsovik

Anbefalte innlegg

Har en PG279Q i dag som jeg vurderer å bytte ut med en bred skjerm som også passer bra til jobbing hjemme. Kjøpte først enda en PG279Q til å kjøre dual-screen, (2x27") men denne skjermen var det produksjonsfeil på. Returnert.

Fant senere ut at det er relativt normalt med feil på ips-panelene på disse Asus skjermene, så jeg har bestemt meg for å kjøpe et annet merke istedet for å gamble på at jeg finner et eksemplar #2 av dette panelet uten større avvik på.

Skjermen skal brukes både til jobb og spill. Spiller mest FPS, adventure, arpg og mmorpg.

Ser på LG 38GL950G-B som virker som en bra skjerm, men leser at også denne har en del mangler. F.eks suboptimal sortfarge i mørkere rom i tillegg til noe dårlig kontrast i forhold til den type pris.

Har 1080 TI i dag, men kommer nok til å skaffe meg 3080 når de blir mer tilgjengelig og jeg vet hvilket kort som er meget stillegående stock. Så på sikt burde jeg kunne drive en relativt krevende skjerm.

Noen som har konkrete forslag ?

- Trenger bra med arbeidsplass/bredde til jobb/produktivitet. Ser for meg 1x bred skjerm med kurve, og muligens selge min PG279Q på Finn e.l. hvis den funker dårlig på høykant ved siden av bredskjerm.
- Vil ha ordentlig G-sync på skjermen. Veldig fornøyd med spilling på pg279q med gsync.
- Ønsker en skjermmodell uten kjente problemer på kvalitetskontrollen. Jeg er villig til å betale noe for å slippe bytte-mølle og uker med venting.
- Har lyst på en allrounder. Ikke håpløs i mørket og/eller noe utenfor optimal synsvinkel.
- Ønsker ikke å bruke over 25 000 på skjerm

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...