Jump to content
Benderz

Gi kjøper gammelt vognkort?

Recommended Posts

Hei!

Jeg solgte min gamle bil som delebil i går til en person som så langt jeg forstod har tenkt å eksportere den til et østeuropeisk land. Omregistrering er gjort elektronisk og kontrakt er fyllt ut og signert, så alt papirarbeidet er på stell. Rett før han skulle dra, spurte kjøperen om han kunne få det gamle vognkort del A, fordi det stod noen opplysninger der som gjør det enklere å få den over grensa fra Polen til det østeuropeiske landet. Jeg sa til ham at han jo ville få det nye vognkortet om noen få dager fra Vegvesenet, men han lurte likevel på om han kunne få det, med alle personopplysninger krysset ut med tusj. 

På grunn av rot i sysakene, fant jeg ikke det i går kveld så jeg ga det ikke til ham, men det dukket opp i dag. Er det noen grunn til at jeg ikke bør overlevere det til ham? Kan det forfølge meg på en eller annen måte nå som bilen er omregistrert til ham og kontrakt er underskrevet? Hvis det ikke kan slå tilbake på meg noen som helst måte har jeg ikke noe i mot å gi ham det, men hvis det derimot kan bite meg i halen senere, vil jeg selvfølgelig ikke gjøre dette.

Share this post


Link to post

Nå gidder jeg ikke finne frem et vognkort, men Del 1 inneholder vel kun teknisk informasjon om kjøretøyet, samt ditt navn og adresse, å skal følge bilen, det er kun Del 2, eierdelen, du skal ta vare på.

  • Innsiktsfullt 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...