Jump to content
Sign in to follow this  
Harald Brombach (digi.no)

Massiv kritikk mot Telenor etter at strømme­tjeneste streiket midt under lands­kampen

Recommended Posts

Litt off-topic siden det har ikke med fotballkampen å gjøre, men likevel relevant til Telenor T-We og TV2. Problemet er at tekst for hørselshemmede mangler i helhet på TV2 er skammelig spesielt for hørselshemmede som meg. Jeg tror det skyldes noe med tekststilen som i Altibox jeg hadde før var det svart bakgrunn med hvit tekst og den seperate sendedataen.

 

Har vært i kontakt med Telenor og det var bare mulig gjennom telefon, ikke chat eller e-post som min pappa måtte ringe for meg. Ikke godt svar på hvorfor det ble slik og ansvarsforholdet var uklart. Det synes jeg at det var dårlig. NRK og andre kanaler fungerer fint med tekst for hørselshemmede.

Edited by mads1153

Share this post


Link to post

La heller av de store aktørene håndtere strømming. Formel 1 lider av samme problematikk som fotball. Enten må man betale blod for en kanal med masse uinteressant, eller man kan bruke en billigere app fra F1.com som er høyst ustabil. Men denne helga tester de å sende på Youtube i sju land, deriblant Norge. Skal bli interessant å se hvordan det fungerer. For de som er interessert: https://www.youtube.com/c/F1 

  • Like 1

Share this post


Link to post

@Dovreekspressen

Skal sjekke ut F1-sendingen via Youtube nå i helgen.

Hittil har jeg sett F1 gratis (med reklamepauser) på RTL via parabol, men dette er vel siste sesongen de sender.

Det er helt uaktuelt å abonnere på Vsport-pakken for å kun se F1, da alt annet de har er fullstendig uinteressant for meg (muligens med unntak av Nascar)

Ser frem til at man får muligheten å kun abonnere på f.eks F1 uten å må kjøpe kjempepakker med masse tull

Edited by jr_605

Share this post


Link to post

Ser ut til at F1 på Youtube har tysk kommentering. Så kanskje ikke så aktuelt for alle. Jeg har betalt for F1 TV Pro app-en, som virker i Norge. Ca. 100,- kr/mnd. Men den er notorisk ustabil. Og i ren frustrasjon måtte jeg betale for Viaplay. 329,-/mnd  er drøyt for å se to tv-sendinger. Alt det andre har jeg null interesse for. Jeg betaler gladelig for innhold jeg liker. Det jeg hater er å betale for alt jeg ikke vil ha. Hos Viaplay er det enten film og serier, eller film, serier og sport. Å velge kun sport er ikke mulig. Derfor er F1 TV-appen genial, til en tredjedel av prisen. Men så er den altfor ustabil 😟 Det er nesten så man mistenker F1 for å servere folk en dårlig tjeneste for å lure dem over på dyr betal-TV. Og selv om jeg liker de norske kommentatorene godt, så kan de tross alt ikke måle seg med panelet i Sky. Med tidlige F1-førere, team-eiere etc. Fotball-fansen kjenner sikkert godt til Jake Humphrey. Han kommenterte F1 tidligere, og var veldig bra!

Formel E sendes forresten på Youtube. Dog ikke direktesendinger i Norge. Så jeg skulle like å se mer sport live på Youtube o.l. De har infrastruktur og erfaring, og de lever av at det fungerer.

Share this post


Link to post

Vsport betaler man ikke noe ekstra for flere tv-tilbydere nå. Man kan velge det med poengpakkene, så er jo bare snakk om en prioritering om hvilke kanaler man vil ha i tv-pakken sin. Gjelder vel både Altibox, Get og Telenor tror jeg.

Share this post


Link to post

Mulig at man ikke betaler ekstra for Vsport, men om man (som meg) ikke har noen avtale med en tv-tilbyder (ser lite på tv, får det jeg trenger gjennom streaming pluss min free-to-air parabol på Astra-satelittene), så er det vel ingen vei utenom å bli Viasat-kunde?

Det er en ganske høy pris å betale for å kunne se F1

F1 på Youtube fungerte fint for meg forresten, savnet mine faste tyske kommentatorer litt da :)

Dette er nok fremtiden, hvor man kan velge sine egne programmer, og ikke bli påprakket masse kanaler man aldri ser på

 

Share this post


Link to post

Jeg har heller ikke noen tv-dekoder, kabel-tv e.l. Kun strømming her i gården. Har ikke hatt tv-kanaler på flere år, og har ikke sett meg tilbake. Så da er det enten Viaplay til 329,-, eller F1 TV Pro til 14 Euro/mnd.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...