Gå til innhold

Dette er bevis på at norske medier er venstrevridde.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
40 minutes ago, Atib Azzad said:

Å i det hele tatt gjøre den sammenligningen er et hån mot alle de millionene som døde under andre verdenskrig.

Trump har vel ca. like lite til felles med Hitler som Joe Biden, Erna Solberg, eller du og jeg har.

Lenke til kommentar
2 minutes ago, Tåkefyrste said:

Ja fordi de kritiserer Hitler så blir de venstrevridd. Skjønner jo at du prøver på et billig poeng her men det er bare smakløst.

Om du ikke ser forskjellen mellom å kritisere en av tidenes største massemordere og en demokratisk valgt president så har du et problem.

Om du ikke forstår at det er medienes oppgave å rette et kritisk søkelys mot makten så har du et enda større problem… 🤦‍♀️

  • Liker 3
Lenke til kommentar
3 minutes ago, ism_InnleggNO said:

Om du ikke forstår at det er medienes oppgave å rette et kritisk søkelys mot makten så har du et enda større problem… 🤦‍♀️

 

Kritisk søkelys basert på objektive fakta og konstant sutring over Trump basert på "jeg liker ikke" er 2 forskjellige ting. Det er ca ingenting av førstnevnte der ute.

Men skjønner jo at Journalist ikke er en beskyttet tittel når man ser hvordan ståa er i dagens presse.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

...så... Ytterste høyre sin manglende kildekritikk er det eneste beviset på at media har bias så langt..?

Noe jeg har glemt..?

Nei.

...

Hvordan tror dere virkelig et nyhetsbildet ville sett ut om Trump var korrupt og inkompetent, og Biden en erfaren og minst middels god politiker, og politikere generelt ikke er korrupte, men må inngå kompromisser og ta upopulære avgjørelser og er mennesker som av og til gjør og sier feil..?

Akkurat som i dag..?

Om annerledes, hvordan..?

Endret av Red Frostraven
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar
5 minutes ago, Tåkefyrste said:

 

Kritisk søkelys basert på objektive fakta og konstant sutring over Trump basert på "jeg liker ikke" er 2 forskjellige ting. Det er ca ingenting av førstnevnte der ute.

Men skjønner jo at Journalist ikke er en beskyttet tittel når man ser hvordan ståa er i dagens presse.

Objektive fakta rapporteres det om hele tiden i nyhetene hos de seriøse mediene. Hva folk liker eller ikke liker får plass i meningsspaltene. At du ikke liker hva de mener eller de fakta de presenterer sier nok først og fremst mest om deg og ikke så mye om mediene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
56 minutes ago, Atib Azzad said:

Veldig saklig, helt på linje med resten av gjengen din.

For øvrig en helt ræva artikkel (fra 2016).

Quote

Et av de viktigste stoffene Hitler skal ha fått, var imidlertid det metamfetamin-liknende stoffet Pervitin. I dag brukes stoffet som ingrediens i metamfetamin, i enkelte kretser kjent som «Hitler Speed».

🙄

Høykvalitets journalisme det der. Pervitin ER metamfetamin, ingen kaller det "Hitler speed" og det er ikke en ingrediens. For et brødhode. De allierte brukte "SUPERDOPET" amfetamin, men Tryms interesse for historie virker å være like mager som kunnskapen hans.

 

Samme løk av en "journalist" har skrevet denne:

https://www.dagbladet.no/nyheter/drittpakka-som-ryster-usa/72959945

Quote

Men nå har i stedet hele sakskomplekset slått tilbake der det kom fra. Ifølge nyhetsbyrået Ap etterforskes det om e-postene er knyttet til en russisk desinformasjonskampanje.

Hurra hurra! Snedig hvordan Trym ikke er så interessert i å følge opp nå som det er avklart at det ikke er "russisk desinformasjon"

"Megeeet spennende" men plutselig var det ikke så gøy likevel...

https://www.msn.com/en-us/news/politics/fbi-and-doj-do-not-believe-hunter-biden-laptop-part-of-russian-disinformation-campaign/ar-BB1aeadQ

Quote

"1) FBI & DOJ concur w/ Ratcliffe that Hunter Biden's laptop & the emails in question weren't part of a Russian disinformation campaign," Fox News producer Sean Langille tweeted Tuesday evening. "2) The FBI DOES have possession of the Hunter Biden laptop in question." He said it was first reported by Fox News's Justice Department producer Jake Gibson.

A federal law enforcement official confirmed the report with the Washington Examiner.

 

 

Kanskje han vil skrive en artikkel om forskjellige "superdop" som Hunter Biden har kost seg med mellom rehab-turene sine...eller ikke. "Crack, også kjent som Biden-crack og en viktig ingrediens i supercrack".

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Suspekt... Ikke MSM denne gang, men vi bør visst ha øynene åpne for MSD også (Main Stream Dictionary)

Donald Trumps valg av dommer til høyesterett, Amy Coney Barrett, "bannet visst i kjerka" når hun benyttet ordene sexual preference...

Sitat

Dette er et glimrende eksempel på mye av den galskapen vår tids identitetspolitikk medfører. Ord redefineres bokstavelig talt over natten. 

Ref: Når ord skifter mening

 

 

 

Internet Archive: Screenshot

USA Today: Merriam-Webster dictionary updates 'sexual preference' entry after Amy Coney Barrett hearing

NY Post: Merriam-Webster lists ‘sexual preference’ as ‘offensive’ after Amy Coney Barrett spat

Fun-fact: Ifølge den nyeste og største studien gjort på dette området kan gener bare forklare 8-25 prosent av likekjønnet seksuell atferd. Andre faktorer enn gener og biologi er altså vesentlig (75-92 prosent). Ifølge biologen Rich Deem's gjennomgang av studier per 2013 synes de viktigste årsakene å være gener, hormonell innflytelse, hjernestruktur, overgrep i barndommen, familiært miljø, epigenetikk og valg/preferanse.

 

EDIT:

Jammen fikk vi også bekreftet mistanken angående Wikipedia:

 I en blog skriver medgrunnlegger av Wikipedia, Larry Sanger, at Wikipedia har lagt seg godt til venstre på den politiske skalaen. I utgangspunktet var Wikipedia ment å være nøytral, men det er lenge siden skriver Sanger

Endret av Fustasjeopphengsforkobling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...