Gå til innhold

Maks 30 FPS på Warzone med vsync av?


DFrog

Anbefalte innlegg

Vår sønn har denne pc`en: https://www.komplett.no/product/1139845/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-epic-gaming-pc/komplett-i120-epic-gaming-pc

Tilkoplet denne har han en ny Acer gaming-skjerm med 144 Hz.

Om han setter en "grei" oppløsning på Warzone så får han fint 100-150 FPS, men for å få til dette så må vsync være av. Det som da skjer er at man tydelig får forskyvninger i bildet når man beveger musen kjapt. Skrur han av vsync så er dette problemet borte, men da dropper FPS til 30.

Skjønner ikke hvorfor det stopper på 30 med vsync av? Maksinen er helt ny og ikke tuklet noe med, vi har også optimalisert for Warzone via kontrollpanelet som Nvidia har til skjermkortet.

Noen som vet? 🤔

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har dårlig erfaring med den automatiske optimaliseringen til Nvidia, gjør dette manuelt inne på innstillingene i spillet i stedet. Du kan også gå inn på Nvidia kontrollpanel og se om G-Sync er aktivert, test med og uten G-Sync.

Inne i kontrollpanelet så kan du også gå til programinnstillinger og på innstillingene til Warzone så kan du prøve prøve med adaptiv eller rask oppdatering, sett strømstyringsmodus til maksimal ytelse og teksturfiltering til høy ytelse. 

Lenke til kommentar

Har lastet inn driver til skjermen nå (det stod kun Genering PnP-skjerm), men får fortsatt ikke lov til å sette høyere hZ enn 120 i Windows.

I GeForce Experience, kontrollpanelet til skjermkortet så finner jeg ikke noe sted jeg kan endre oppløsning?

Har ikke kikket mer inni spillet enn så lenge, tenkte det var greit å få det korrekt i Windows først.

Lenke til kommentar

Da vil jeg gjette at du bruker en HDMI kabel. Kanskje en gammel en? Oppgrader til en displayport kabel eller HDMI 2.0 og oppover burde funke, men det kan kanskje jeg er litt usikker på de eksakte HDMI standardene. En grei displayport kabel er uansett et godt valg. 

Lenke til kommentar

Ok jeg misforsto, min feil. 

Akkurat hvilken skjerm har du? Hvilken modell? Det står på pakka.
Hva står oppløsningen på i Windows? For å finne det trykker du på startmenyen og så begynner du å skrive skjermoppløsning.
Er du sikker på at du har de nyeste driverne?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...