Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Nordab DAB+


Anbefalte innlegg

Hei, jeg har en Audi A4 Allroad B8. Denne bilen kom ikke med DAB+ som ekstrautstyr. Derfor bestemte forrige eier av bilen å installere Nordab DAB+ hos Møller Bil for omtrent et år siden. Denne tyder på å ha fungert veldig greit, men har i det seinere stoppet å fungere. DAB-oversikten fungerer heilt greit, men jeg får ikke opp noe lyd ettersom det viser at jeg ikke har noe dekning.

Jeg hadde satt stor pris på all tilbakemelding om hva som evt. kan være årsaken til problemet. Legger til noen bilder så det blir litt klarere 😃

20201005_182147.jpg

20201005_182353.jpg

20201005_184225.jpg

20201005_184433.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
andreas.na skrev (12 timer siden):

Derfor bestemte forrige eier av bilen å installere Nordab DAB+ hos Møller Bil for omtrent et år siden. Denne tyder på å ha fungert veldig greit, men har i det seinere stoppet å fungere.

Vet du at den DAB-adapter-greia faktisk har fungert bra? Eller er det noe du bare tar for gitt? Slike DAB-adaptere med vindus-antenne er kjent for å IKKE fungere særlig bra. Særlig ikke i ute i distriktene hvor DAB-signalene er svakere.

Lenke til kommentar

Jeg kan ikke si at jeg vet sikkert at den har fungert bra. Men ut i fra det jeg har hørt så høres det ut som den har fungert sånn som den skal. Det finnes heilt sikkert bedre DAB-adaptere, men nå er det denne som er installert. Bor også veldig sentralt med knall dekning, ut i fra det jeg har opplevd på tidligere biler. Full dekning oppnås heile tida.

Lenke til kommentar

Bilen min far kjøpte for en tid tilbake hadde også dårlig DAB+, riktignok ikke helt stille, men helt elendig. Hvis jeg husker riktig var det med samme antenne som du har i din bil. Jeg kjøpte antennen som hørte til det adapteret som var montert, den som burde vært montert i utgangspunktet og da ble alt meget bedre.

Jeg ville sjekket alt av koblinger og deretter om nødvendig startet med antennen, sjekk jordingen på stolpen, men det er kvalifisert gjetning. Vil dessverre anta at det ikke er bare, bare å komme til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...