Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Dere som tror på covid-konspirasjoner


Morromann

Tror dere coronapandemien er en iscenesatt bløff?  

722 stemmer

  1. 1. Tror dere coronapandemien er en iscenesatt bløff?

    • Ja
      55
    • Nei
      585
    • Nei, men myndigheter verden over har en hemmelig agenda
      56
    • Vet ikke
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
amber skrev (3 timer siden):

Jo, de andre døde med. Og å påstå at så og si alle har underliggende tilstander som ville gjøre covid dødelig er noe vovet når man ser på risiko for å dø fordelt på aldersgrupper.

Sier du ikke her at personen døde med i dette tilfelle ettersom personen hadde underliggende tilstander?

Eller er det ikke det du mener?

Veldig mange har jo underliggende tilstander generellt sett, uten at det er dødlig..

Endret av aklla
Lenke til kommentar
amber skrev (1 minutt siden):

I det eks du stilte opp er jeg ikke så sikker på at personen ville dø

Jeg skriver jo at personen dør etter covid-smitte, det er bare ett tenkt eksempel på noen som blir smittet og dør med underliggende tilstand. Er ganske mange med underliggende tilstander generellt sett, du kjenner sikkert mange med slikt selv.

Kan være f.eks kols i stedet om du vil.

Lenke til kommentar
17 minutes ago, amber said:

feil på alle

Da er jeg faktisk glad for at jeg tok feil. Men siden du selv brakte emnet på banen: hvilke media følger du egentlig? Hadde vært veldig interessant å få vite hvor du får dannet deg disse meningene du bringer inn her i forumet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
11 minutes ago, amber said:

Og så neste punkt: "and another F.O.I has revealed that overall hospital deaths in 2020 were below average compared to the previous decade"

Så det du sier er at smittevern fungerer? 

Vil gjerne at du helst svarer på en av de tidligere spørsmålene, i stedet for å late som ingenting.

Endret av shockorshot
  • Liker 4
Lenke til kommentar
Hapi70 skrev (På 16.4.2021 den 1.36):

Så hvorfor blir ikke dette etterforsket når til og med en virolog som har vært direktør ved CDC mener det? https://nypost.com/2021/03/26/ex-cdc-director-believes-covid-19-came-from-wuhan-lab/

Det er blitt etterforsket, og endte med den berømmelige rapporten der man oppga et usikkert opphav til viruset, men hvor man anså at det mest sannsynlig hadde blitt overført fra flaggermus til mennesker, trolig via et annet dyr. Men som det også ble påpekt i etterkant, vanskeliggjorde kinesiske myndigheter etterforskningen. Hva beviser dette? Egentlig ikke noe mer enn vi vet fra før; at Kina ikke er et demokrati.

Hapi70 skrev (På 16.4.2021 den 3.22):

Lobotomi fikk fotfeste det, fra 1935 til langt inn på 80-tallet:

https://www.google.com/amp/s/www.wired.com/2010/11/1112first-lobotomy/amp

Det finnes alltid flere sider av vitenskap, da det ikke er matte. Matte er noe som er endelig, det har bare en side, dette gjelder ikke vitenskap, noe vi kan se f.ex. i linken over.

Jeg lurer også på hvordan redaktøren av The Lancet kan si dette, om det er slik at all publisert vitenskap er så totalt ikke-kvasi, og gyldig med allverdens tyngde:
“The case against science is straightforward: much of the scientific literature, perhaps half, may simply be untrue. Afflicted by studies with small sample sizes, tiny effects, invalid exploratory analyses, and flagrant conflicts of interest, together with an obsession for pursuing fashionable trends of dubious importance, science has taken a turn towards darkness.”

Eller hvordan en annen redaktør kan si dette?

"“It is simply no longer possible to believe much of the clinical research that is published, or to rely on the judgment of trusted physicians or authoritative medical guidelines. I take no pleasure in this conclusion, which I reached slowly and reluctantly over my two decades as an editor of the New England Journal of Medicine”.
https://www.collective-evolution.com/2015/05/16/editor-in-chief-of-worlds-best-known-medical-journal-half-of-all-the-literature-is-false/

Og det du lister opp her er jo hovedgrunnen til at vitenskapen legger så vekt på fagfellevurdering og kritisk tilnærming til etablert kunnskap. Og det er fortsatt en langt bedre metodikk for å forsøke å etablere objektive fakta, kontra spådommer og kvasi-/pseudovitenskap.

Betroz skrev (23 timer siden):

Hvordan vet du at det tallet stemmer? Hvordan vet du at de ikke stempler Covid-19 på dødsattesten når en pasient egentlig har dødd av noe annet, som f.eks en vanlig lungebetennelse? Så er det dette med at noen dør av Covid eller med Covid...

Det er ikke frykten for å dø av Covid vaksinen som gjør at jeg personlig ikke skal ta den. Jeg vil bare ikke ha den gen terapien den gir meg, eller andre bivirkninger. Det er mitt valg.

Man vet jo ingenting. Man antar hva som er mest sannsynlig ut fra den informasjonen man besitter.

Genterapi er for øvrig endring av genmaterialet i cellen man behandler. Vaksinene endrer ikke genmaterialet ditt. Det er ditt valg ja, men du bør jo ha satt deg inn i hva de ulike valgene faktisk består av.

Hapi70 skrev (18 timer siden):

Vi vet godt at de har vært veldig ivrige på å sette "covid" som dødsårsak uansett hva folk har dødd av.  Det har vært en del snakk om at sykehusene får betalt for covid-tilfeller og covid-dødsfall, så om dette er sant kan det forklare mye.

Og vi vet veldig godt at så og si "ingen" dør av vaksiner, fordi det er veldig vanskelig å fastslå årsakssammenheng. Det er heller ingen som tjener på slike dødsfall. Det betyr at det er enorme mørketall her.

De påstandene der bør du i så fall enkelt kunne dokumentere. Så vidt jeg vet, er det ikke noen økt stykkprisfinansiering for behandling av covid-pasienter. Tvert i mot snakket man innledningsvis i pandemien om at sykehusene ville tape stort på dette: https://www.dagensmedisin.no/artikler/2020/05/13/kritisk-til-innsatsstyrt-finansiering-under-koronakrisen/ Måten man så langt har kompensert dette på, er at man er blitt tildelt midler utenom stykkprisfinansieringen som fordeles fra helseregionene: https://www.dagensmedisin.no/artikler/2020/11/19/slik-vil-helse-sor-ost-fordele-korona-pengene-til-sykehusene/

  • Liker 3
Lenke til kommentar
4 hours ago, graavik said:

Da er jeg faktisk glad for at jeg tok feil. Men siden du selv brakte emnet på banen: hvilke media følger du egentlig? Hadde vært veldig interessant å få vite hvor du får dannet deg disse meningene du bringer inn her i forumet.

@amber, mulig du gikk glipp av denne så tillater meg å poste en påminnelse :)

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
amber skrev (16 timer siden):

Frykt?

Har vel allerede konstantert at det er du som projiserer din egen frykt, når du later som pandemien er oppspinn. Barn gjer det samme når dei møter nåke dei ikkje klarer å handtere. Vi andre klarer fint å innsjå virkeligheiten, og møte pandemien med rolige og rasjonelle tiltak.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Flere land innfører nå vaksinepass helt uavhengig av hverandre. Myndighetene har tenkt ut dette i sitt eget hode, og funnet ut at dette er den aller beste veien å gå i deres respektive land. De har også funnet det helt forenlig med deres politikk, etikk og verdier (samme gjelder vindkraft og 5G). 

Forenklet utgave av koronasertifikat i mai

https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/forenklet-utgave-av-koronasertifikat-i-mai/id2845048/

Endret av Slettet+513
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+513

Hva skjuler de, og hvorfor?

«Ifølge en gjennomgang Aftenposten har gjort for å finne ut av hva som egentlig skjedde da samfunnstoppene ble enige om å innføre de strengeste tiltak i fredstid etter den 2. verdenskrig, viser det seg at svært sentral informasjon rundt beslutningsprosessen er forsvunnet.

Viktige SMS-er og notater ble slettet til tross for at embetsmenn, saksbehandlere og politikere er pålagt å ta vare på notater og SMS-er som utgjør en del av saksbehandlingen.»

https://www.abcnyheter.no/nyheter/politikk/2021/04/17/195753074/alle-sms-ene-til-helsetoppen-bjorn-inge-larsen-ble-slettet

Lenke til kommentar

Akkurat som de originale filmene fra månelandingen, tilfeldigvis forsvunnet.. men uansett hvilke SMSer som ble sendt, vet vi hva som har skjedd. At de lot helsetopper bestemme over all annen politikk. Noe helsefolkene gjør fremdeles. Og de har fått folk flest til å godta eksperimentelle vaksiner. 

https://www.itromso.no/meninger/2021/03/07/«Dette-er-eksperimentelle-vaksiner-og-vi-vet-absolutt-ingenting-om-eventuelle-fremtidige-bivirkninger»-23607900.ece?fbclid=IwAR1122F0ngQSeZX51dVopb_Tk9pgb8Wtc6XcjKLJ1Dp8VORcqlRBQdS4jvM

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...