Gå til innhold
Spørsmål om koronaviruset? Still spørsmål her ×

Dere som tror på covid-konspirasjoner


Morromann

Tror dere coronapandemien er en iscenesatt bløff?  

722 stemmer

  1. 1. Tror dere coronapandemien er en iscenesatt bløff?

    • Ja
      55
    • Nei
      585
    • Nei, men myndigheter verden over har en hemmelig agenda
      56
    • Vet ikke
      25


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Betroz skrev (7 timer siden):

Siden folk aksepterer smittevernreglene og vaksinen, så vil ikke disse tingene gå bort selv om viruset påståes å være borte. De vil bare pushe på med mer. De har allerede sagt at dette er den nye normalen (les : Bill Gates og andre).

Du må selv ta valget en dag hvor din grense går. Hvis du synes det er greit at vi mennesker må ta vaksinen for å i det hele tatt kunne delta i samfunnet, som dra på jobb, på ferie, fotball kamper, kjøpesentere osv - hvis dette er okay for deg, ja da er det ikke mer jeg kan si...

Hvor går din grense? Aksepterer du at du ikke har snøring på tema som du skriver om? 
 

Du innehar ingen utdannelsen eller erfaring..   

Lenke til kommentar
Betroz skrev (7 timer siden):

Per i dag, nei. Enten vil vaksinen bli tvunget gjennom norsk lov. Eller så vil den bli frivillig, men det er visse ting man ikke kan gjøre hvis man ikke tar den (som jeg nevnte). Kjøpesentere ikke nødvendigvis, iallefall i starten.

Dersom du blir alvorlig covid syk, vil du si i fra deg helsehjelp? 
 

Endret av LoddeCatto
Lenke til kommentar
Betroz skrev (8 timer siden):

 

Selvfølgelig sa dem det, ellers hadde folk fått panikk eller gjort opprør.

Tror dere virkelig dette ender med SARS-Cov2...De vil holde på helt til de får det resultatet de ønsker : The Great Reset.

Og det tror du ikke folk vil gjøre dersom de innsisterer på å stenge samfunnet ned når pandemien er over? Har du så liten tro på mennesket?

Den dagen; hypotetisk; at politikerne kommer med "bomben" om at de vik nekte å gjenåpne samfunnet og fortsette å tvinge oss i en unormal tilstand som om det fortsatt var en coronapandemi; vel den dagen har politikerne utvist et grovt tillitsbrudd mot folket. Jeg kjenner INGEN som ikke ønsker å leve et normalt liv igjen når dette er over. Jeg vet at det er opportunister der ute som synes det er en god ide at hele verden må lære seg å bli hysteriske hypokondere som et resultat av dette og endre samfunnet med begrunnelse at vi nå "har lært oss hvordan vi ikke skal bli forkjølet". Men slik er ikke de fleste av oss! De aller fleste av oss er ikke slik i det hele tatt. De som skriver artikler; ja jeg har lest det; hvor de lufter tanker om å bygge om veier og kontorer av hensyn til bakteriofober med OCD; vel det er nok individer med dårlige sosiale antenner; kanskje mobbeoffere og individer som er bitter på samfunnet og vil "ta igjen". Men de er i mindretall.

Lenke til kommentar
4 hours ago, Morromann said:

Har du så liten tro på mennesket?

Etter det som skjedde i år, ja.

4 hours ago, Morromann said:

Den dagen; hypotetisk; at politikerne kommer med "bomben" om at de vik nekte å gjenåpne samfunnet og fortsette å tvinge oss i en unormal tilstand som om det fortsatt var en coronapandemi; vel den dagen har politikerne utvist et grovt tillitsbrudd mot folket.

Ting blir mer eller mindre "normalt" for de menneskene som tar alle de vaksinene de mener vi bør ta. Men du må fortsatt vise et helsepass på utvalgte steder fremover. Hvilken form det tar vet jeg ikke, men sannsynligvis en app du må ha på mobilen din. Når de har fått folk vant med å vise den appen (QR code), så vil den på ett tidspunkt enten være på huden din eller inne i kroppen din (chip). Usikker om alt dette vil komme på plass i 2021 eller litt senere.

Lenke til kommentar
14 hours ago, Betroz said:

Jeg tror en del av årsaken til at mange mennesker ikke kan tro at det finnes globale konspirasjoner kan være :

  •  Man har et verdensbilde som har blitt, og fortsatt blir, bekreftet fra alle hold. Fra skolen til jobb, venner, familie, media og myndigheter. Får å komme ut av dette, må man kanskje enten velge det selv eller ha en personlighet og livserfaring som dytter deg ut av den "normalen".
  • Din egen selvrespekt blir direkte utfordret når noen kommer å skal fortelle deg hvordan verden "virkelig er". Da går man i forsvarsposisjon. Tanken at man har latt seg lure hele livet er ikke noe som er lett for psyken å takle.
  • I en tidsalder der mennesker liksom er opplyste, siden vi har vitenskapen, så blir tanken på at det finnes ekte ondskap i verden lite troverdig - iallefall organisert ondskap! Alle vet at det finnes "noen råtne epler" her og der, men at det finnes et nettverk, et hemmelig samfunn med slike mennesker blir vanskelig å tro på. Fordi...disse menneskene vil jo bli plukket opp av rettssystemet og puttet i fengsel ikkesant... Ergo blir det da lett å tro at siden systemet fungerer så bra, så vil ikke noen skjult konspirasjon kunne fungere.
  • Til sist : "De ville aldri gjøre noe sånt..." Du antar da at "de" har samme moral og etikk som deg. Det finnes faktisk psykopater der ute, og disse mennenskene har IKKE den samme moral som normale mennesker. Det er en liste over 20 punkter, men den viktigste som skiller seg ut for psykopatene : de mangler evnen til empati, noe som gjør at de har ingen begrensninger for hva dem kan gjøre mot andre mennesker. 

Verden er ikke normal, og har ikke vært det på veldig, veldig lenge. Galere skal den bli fremover, om vi tillater det.

  • Altså, jeg går med på at det er mulig å være ignorant til livets realiteter, samtidig som man selv tenker at man er informert, fordi man gjengir det man er blitt fortalt kritikkløst.
    Men premisset ditt fordrer jo også at det er galt bare fordi det er en offisiell narrativ, eller hvordan du ville formulert det.
    Uansett hva du får presentert, og uansett av hvem, er man avhengig av å kritisk granske det på egenhånd, dersom man vil påberope seg kunnskap om emnet.
    Men når man tar utgangspunkt i at alle myndighetspersoner og autoriteter aktivt (bevisst eller ubevisst) fører deg bak lyset, så korrupterer jo det brorparten av all kjent informasjon, også sitter man tilbake med div. ubekreftede spekulasjoner og teorier som eneste troverdige kilde, troverdige bare i egenskap av det, at de ikke deltok i det offisielle narrativet, som er en ganske mye svakt rent empirisk.
  • Gitt at man faktisk har latt seg lure da, jeg er enig i observasjonen din, det utfordrer egoet å akseptere at man tar feil, men når informasjonen du presenterer er såpass flaky, så kan det være at folk rett og slett bare reagerer på det også.
    Du ender lett opp med en selvbekreftende sirkulærlogikk når kritikk av dine påstander bare er meningsmotstander som ikke våger å gi slipp på illusjonen.
  • Jeg skal innrømme at jeg ikke er glad i ondskap som forklaringsmodell, hovedsakelig fordi det er så uklart, hva legger du i det, er det ondskap å gjøre slemme ting, eller er det noe iboende noen mennesker har i seg, hvor de er en manifestasjon av det man kaller djevelen e.l? 
    Jeg leser om Sitting Bull om dagen, og kan godt gå med på å kalle måten europeerne forsøkte/lykkes å radere ur-amerikanerne for ondskap, men det kan like gjerne kalles tyranni, egoisme, ignoranse, rasisme, o.l. og jeg synes ikke det er nødvendig med en arkaisk ondskapsterminologi for å forklare handlingene. (Men det er kanskje fordi jeg lar meg forlede av det offisielle narrativet.)
    Det kvalifiserer vel som en konspirasjon, måten verdens aller rikeste, er i stand til å akkumulere nesten all verdens rikdom, siden det ikke er en akseptert sannhet at våre økonomiske systemer skal la seg utnytte på den måten, særlig ikke i den frie verden.
    For meg illustrerer nettopp det at ikke systemet funker så bra, og jeg synes det virker naivt å tro at alt kaoset og tilfeldighetene, egentlig er ordnede kontrollerte systemer som lar seg styre med så sterk presisjon, at det ikke lar seg avsløre uten fantastiske koblinger av fenomener.
  • Jeg  går med på at lederstillinger o.l. lett tiltrekker seg, og i noen tilfeller krever, mennesker med det man kunne omtale som psykopatiske trekk, eller at rene psykopater rett og slett treffer stillingsbeskrivelsen når eneste mål er evig vekst, og aspekter som livsgrunnlag på planeten er underordnet eller uviktig, sammenlignet med profitt.
    Men hvordan skulle man samlet alle psykopater til en hemmelig organisasjon som skyggestyrer verden, flyr det ugler ut med brev hver gang organisasjonen hører det fødes en ny psykopat?
    Dersom man har klart å samle en gruppe narsissister til å styre noe  så stort, i hemmelighet, bør man ringe psykiatrien, for det tror jeg kvalifiserer som et gjennombrudd i atferdsterapi.

Når tenker du var sist verden var normal?

  • Liker 4
Lenke til kommentar
2 hours ago, Atib Azzad said:

Men når man tar utgangspunkt i at alle myndighetspersoner og autoriteter aktivt (bevisst eller ubevisst) fører deg bak lyset, så korrupterer jo det brorparten av all kjent informasjon

Nei, det var ikke slik jeg mente det. Skal man gjennomføre en stor konspirasjon, så trenger ikke alle som er involvert i det være helt bevisste på at de er det. Det finnes en pyramide liknende struktur, der de på toppen vet alt, og jo lenger ned man kommer jo mindre vet man. Personene involvert vet bare det dem trenger å gjøre for å kunne utføre sin jobb, eller sin del, av helheten. Flesteparten mot bunnen av pyramiden er vanlige folk som følger normalen i samfunnet, som ble vel spikret inn fra tidlig barndom. Kontroll over informasjon er nøkkelen her, slik at dem kan manipulere folk sin oppfattning av seg selv og verden.

3 hours ago, Atib Azzad said:

Jeg skal innrømme at jeg ikke er glad i ondskap som forklaringsmodell, hovedsakelig fordi det er så uklart, hva legger du i det, er det ondskap å gjøre slemme ting, eller er det noe iboende noen mennesker har i seg, hvor de er en manifestasjon av det man kaller djevelen e.l? 

Jeg bruker ordet ondskap fordi det forklarer på en enkel måte mentaliteten på de som står bak. Jeg snakker ikke om mennesker som bare gjør noen feil valg i livet her. Psykopat er vel en mer riktig måte å si det på. Det finnes faktisk mennesker der ute som liker å drepe, ha sex med barn og verre. La oss si det sånn, at disse "menneskene" er litt annerledes enn du og jeg...

3 hours ago, Atib Azzad said:

Men hvordan skulle man samlet alle psykopater til en hemmelig organisasjon som skyggestyrer verden, flyr det ugler ut med brev hver gang organisasjonen hører det fødes en ny psykopat?

Like barn, leker best som de sier. Folk med psykopatiske trekk, vil tiltrekkes mot yrker/posisjoner der de kan få utløp for sine fantasier. Noen sier at enten er mennesker født slik, eller så kan man bli slik hvis man har en barndom der man blir vist null kjærlighet. Mange sier at selve definisjonen på ondskap, er den totale mangelen på kjærlighet. Iallefall mangelen på kjærlighet for alle andre som ikke er del av familien. En effektiv måte for "eliten" å kunne kontrollere folk, la oss si en statsminister eller president, er å ha noe fra fortiden som de har gjort, eller deltatt i, til å presse dem til å følge ordre. "Blackmail".

Lenke til kommentar
33 minutes ago, Betroz said:

Nei, det var ikke slik jeg mente det. Skal man gjennomføre en stor konspirasjon, så trenger ikke alle som er involvert i det være helt bevisste på at de er det. Det finnes en pyramide liknende struktur, der de på toppen vet alt, og jo lenger ned man kommer jo mindre vet man. Personene involvert vet bare det dem trenger å gjøre for å kunne utføre sin jobb, eller sin del, av helheten. Flesteparten mot bunnen av pyramiden er vanlige folk som følger normalen i samfunnet, som ble vel spikret inn fra tidlig barndom. Kontroll over informasjon er nøkkelen her, slik at dem kan manipulere folk sin oppfattning av seg selv og verden.

Ja, det var derfor jeg åpnet for at det kunne være bevisst/ubevisst, innledningsvis.
Uansett er det en tendensiøs måte å vurdere informasjon på, jeg er helt med på at man ikke skal svelge noe som en sannhet, bare fordi det er frembragt av en myndighetsperson.
Men det er jo samtidig like dumt å påstå det er usant, bare fordi det er en såkalt etablert sannhet.

Det vites jo ikke helt hvilke sannheter du mener er fabrikasjoner og ikke, men jeg har fks. gått på biblioteket og lest flere bøker som hevder Atlantis var et faktisk sted, dersom målet er kontroll av informasjon, hvorfor gjør de en så dårlig jobb?
Selv enkle lille deg, har jo funnet ut av løgn-tyranniet, dersom de evner å kontrollere en hel samfunnsstruktur i hemmelighet, så er det jo rart at de gjør en så dårlig jobb med informasjonskontrollen.
Når en mektig stat forsøkte fabrikkere bevis for å kunne gå inn i Iraq, så ble de jo skuffende lett avslørt. (selv om de gikk inn likevel.)
Eller alle disse hemmelige CIA operasjonene, som også er kjent, da bevisene, fortellingene, eller folkene involvert, ikke lot seg forsvinne. (Selv om en del sikkert også ikke er kjent.)
Jeg antar man kan se på dette som false-false flag operasjoner, om man vil; at man lekker informasjon slik at det fremstår som om man ikke ivaretar en massiv løgn.
Det er vel det som er så digg med å være konspirator, at ormehullet bare kan gå dypere, dersom det dukker opp noen logiske brister i forklaringsmodellen.

Quote

Jeg bruker ordet ondskap fordi det forklarer på en enkel måte mentaliteten på de som står bak. Jeg snakker ikke om mennesker som bare gjør noen feil valg i livet her. Psykopat er vel en mer riktig måte å si det på. Det finnes faktisk mennesker der ute som liker å drepe, ha sex med barn og verre. La oss si det sånn, at disse "menneskene" er litt annerledes enn du og jeg...

Ja, gitt at ingen av oss har slike tilbøyeligheter.
Dessuten finnes det da massevis av pedofile, og folk som er dømt for mord, som fremstår kjedelig vanlige.
For meg fremstår det som om mye av rasjonalen din baserer seg på at det finnes psykopater, og det gjør det jo, men dermed verdensomspennende hemmelige ondsinnede organisasjoner? Nja.. Man kunne vel bruke Monsanto som eksempel, men de har jo ikke klart å gjemme seg, eller sine overtramp, men kanskje false-false flag-operasjon, igjen?

Quote

Like barn, leker best som de sier. Folk med psykopatiske trekk, vil tiltrekkes mot yrker/posisjoner der de kan få utløp for sine fantasier. Noen sier at enten er mennesker født slik, eller så kan man bli slik hvis man har en barndom der man blir vist null kjærlighet. Mange sier at selve definisjonen på ondskap, er den totale mangelen på kjærlighet. Iallefall mangelen på kjærlighet for alle andre som ikke er del av familien. En effektiv måte for "eliten" å kunne kontrollere folk, la oss si en statsminister eller president, er å ha noe fra fortiden som de har gjort, eller deltatt i, til å presse dem til å følge ordre. "Blackmail".

Det er litt utenfor poenget, men jeg synes definisjonene man slenger rundt om det man tidligere kalte psykopati, er typiske for fenomener man ikke helt forstår.
"De kan ikke elske"
"De elsker å hate"
Slik indianerne var villmenn, eller at svarte slavebarn nesten var immune mot smerte, at man trenger mer at det skal være slik, enn at det faktisk er slik.

Uansett er vel ikke eksistensen av psykopati nok til å overbevise meg om en massiv hemmelig verdensorden.

Når det er sagt, anerkjenner jeg likevel, store organisasjoner, med dype røtter og forgreininger inn i så mye, at de står i en posisjon til å utvikle lover i deres favør, ta semi-kontroll over mindre regjeringer osv.
Militærindustri-komplekset er jo skremmende nok i seg selv, uten at det krever noen forklaringsmodell som fordrer en masse fantastiske sammenhenger.
 

Endret av Atib Azzad
grammatikks a bitch
  • Liker 3
Lenke til kommentar
39 minutes ago, Atib Azzad said:

Selv enkle lille deg, har jo funnet ut av løgn-tyranniet, dersom de evner å kontrollere en hel samfunnsstruktur i hemmelighet, så er det jo rart at de gjør en så dårlig jobb med informasjonskontrollen.

Jeg antydet heller ikke at målet til eliten var hemmelighold. De bryr seg ikke om noen få her og der får vite sannheten, så sant disse individene ikke har et stort nok publikum som følger dem. David Icke og andre har blitt bannet fra de fleste sosiale medier fordi han hadde et stort nok publikum som hørte på ham. 

44 minutes ago, Atib Azzad said:

For meg fremstår det som om mye av rasjonalen din baserer seg på at det finnes psykopater, og det gjør det jo, men dermed verdensomspennende hemmelige ondsinnede organisasjoner?

Nei, det var ikke rasjonalen min.

46 minutes ago, Atib Azzad said:

Uansett er vel ikke eksistensen av psykopati nok til å overbevise meg om en massiv hemmelig verdensorden.

Det trodde jeg heller ikke :p

Lenke til kommentar

TV-serien The Tribe forutsa kanskje et enda mer brutalt koronavirus enn det vi har i dag? Sangen lyder "Look into the future, what do you see?", og serien handler om tenåringer og barn som er overlatt til seg selv etter et virus. 

Ganske skummelt at sangen sier "Look into the future, what do you see?"

Lenke til kommentar
Betroz skrev (På 19.11.2020 den 9.04):

Etter det som skjedde i år, ja.

Ting blir mer eller mindre "normalt" for de menneskene som tar alle de vaksinene de mener vi bør ta. Men du må fortsatt vise et helsepass på utvalgte steder fremover. Hvilken form det tar vet jeg ikke, men sannsynligvis en app du må ha på mobilen din. Når de har fått folk vant med å vise den appen (QR code), så vil den på ett tidspunkt enten være på huden din eller inne i kroppen din (chip). Usikker om alt dette vil komme på plass i 2021 eller litt senere.

Chip i huden? Sorry, men da er vi inne i et varemerkene på konspirasjonsteroier. Og SELV OM noen skulle leke med tanken så er ikke dette noe befolkningen vil godta. Vi husker i vår hvordan regjeringen måtte trekke tilbake smittesporingsappen fordi den var for inngripende, så selvfølgelig vil ikke det norske folk innen et år har gått godtatt å få en overvåkningschip spørøytet inn med vaksinen.

Jeg mener, tenk litt kritisk nå. Ha nå litt tro på mennesker rundt deg. Selv om vi ikke tror på Illimunati så er vi ikke iditoer som godtar absolutt alt av maktovergrep og ikke kan gjenkjenne maktmisbruk når vi ser det. Og de fleste av oss har kjent og kjenner herskesyke psykopater og narsisister. Vi har advokater, vi har Datatilsynet. Og det har kommet MYE kritikk av coronatiltakene de siste ukene, til og med innenfor regjeringspartiet Høyre. Du skjønner; det er faktisk slik det fungerer: i begynnelsen av en krise er det gjerne full konsensus hos folket, politikere, presse you name it om tiltak og slik. Men etter en stund, og folk begynner å bli utålmodige og man ser at ting ikke nødvendigvis gjøres riktig kommer kritikken, først i det små men blir større og større og etterhvert blir den også et tema i stortingssalen. Et slik eksempel er Libya-bombingen i 2011, ja, det var skammenlig og vemmelig hvor bred konsensus det var rundt det den og og til og med anti-krigspartiet SV heiet på(de har i det minste innrømmet i ettertid at de lot seg reve med så det skal de ha).

Det er ikke slik at folk blir mer og mer revet med av ting; tvert imot er det heller slik at; for å bruke en virusterminologi, det flater ut og synker. Og til slutt blir mange forbanna og tar til gatene og sier at nok er nok.

Og nå i høst, i motsetning til i vår stiller folk mer spørsmmål med tiltakene. Alle er vel nå enige om at hytteforbudet var hysterisk og meningsløst, og det samme spørsmålene stiller mange om nødvendigheten av å stenge treningssentrene som har hatt millioner av besøkende i pandemien og under 10 smittede.

Og nei, vi er ikke så naive at vi ikke tror at det er psykopater som ikke vil utnytte viruspandemien til kyniske og ondskapsfulle planer. Selvfølgelig er det det, men disse har ikke total makt over oss. Ta dette Wordl Economic Forum for eksempel. Gutteklubben Styrtrik og Grei for de aller rikeste i verden og småbedriftenes enemy #1. Og det er kjent gammel visdom at alt for mye penger og alt for mye rikdom forderver menneskers moral. Det er selvsagt naivt å tro at de ikke har sine tentakler innenfor lobbyvirksomheter rundt omkring i verden. Men la meg minne om at det er flere land der ute i verden som har stengt eller forsøkt å stenge dørene for multinasjonale selskaper men som OGSÅ har hatt alvorlige tilfeller med coronautbrudd og helsevesen på kne; noe som er fortellende at dette ikke er en bløff iscenesatt av multiselskapenes lobbyorganiasjon WEF.

Og kanskje ønsker noen styrtrike og herskesyke psykopater i WEF utnytte coronakrisen til å ta full kontroll over all forretningsvirksomhet i verden og å gjøre verdens folk til sine lønnslaver. Men en slik plan vil ikke lykkes fordi det å ha samtale med noen betyr ikke at man underkaster seg dem. Du skjønner; folkevalgte politikere i det egalitære Norge og deres familier vil også lide om slike ville ideer som denne Klaus Scwab fabulerer om i fullt alvor blir gjennomført. Vi må huske på at politikere i Norge lever langt nærmere vanlige folk enn for eksempel politikere i USA. Skillet mellom politikere i Norge og befolkningen er så definitivt langt fra vanntett selv om de vet å lure til seg litt ekstra "benefits" nå og da; skjønt ikke i en så grad at det utarmer oss andre.

Det har vært noen artikler, mange i engelskspråkelige land og noen på norsk hvor man entusiastisk snakker om en "new normal" ETTER pandemien hvor folk forsetter å være livredde for hverandre og går med munnbind på hele tiden og hvor man bygger om byer, kontorer, arenaer etc. og forbyr popcorn på kinoer for å nevne noe, slik at folk kan leve i en "steril" verden hvor ingen risikerer å få noe virusmitte på seg overhodet(artikler som spiller på folks frykt for smitte). Og det kan godt være at de som skriver slike ting har mottatt beløp fra folk knyttet til WEF. Men poenget med slike artikler er da å "teste vannet" hos folket. Se om det er noen entusiasme for slike ideer. "Ville det ikke være en god ide å fortsette med det slik at vi slipper å bli forkjølet også, blir ikke det vinn-vinn"? De vil se om det er store mengder innen befolkningen som er åpne for slikt og om vi alle nå er blitt hysteriske hypokondere som vil ha det slikt for evig og alltid. Men med murringen vi ser allerede nå mens smitten øker så kan jeg med 100% sikkerhet si deg at den miurringen vil milliondobles om de fortsetter å drive lockdown med begrunnelse i helt vanlige og godt kjente utbrudd av sesongforkjølelse i fremtiden. Og lobbyistene til WEF, selv om de ikke vanker med vanlige folk er ikke så dum at de vil fortsette å presse på dette. De vet at om de kjører dette fullt ut vil de sette seg selv i fare for folkemassenes vrede og at det blir for mye oppmerksomhet rundt snusket deres. Og tro meg; WEF HAR psykologer i rådgivningsstaben sin som vil fortelle dem "dont push your luck". Så de vil rulle disse ideene sakte tilbake og tenke ut andre måter å utnytte menneskeheten økonomisk på. Noen herskesyke folk drømmer om permanent "new normal". Men menneskeheten vil ikke det. Folket er nå delt i to: de som mener coronatiltak er meningsløse og vil ha de avsluttet NÅ og de andre; hvor jeg er; som mener det er et nødvendig onde; skjønt kanskje ikke enige i alt, men som i aller høyeste grad vil tilbake til det normale fra det sekundet pandemien er over.

Bare for å si det slik: jeg er en kategorisk og komprimissløs motstander av ideer om at vi fortsatt skal leve som om det var en coronapandemi når pandemien er over og det tror jeg de aller fleste av oss er også. Såpass mange at politikerne våre aldri vil våge å finne på å tvinge noe slikt på oss når det er over. Da får vi isdåfall historiens største bølge av demonstrasjoner noensinne og vi vil få streiker som får selv storstreikene i England på slutten av 1970-tallet til å blekne.

Endret av Morromann
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
21 hours ago, Betroz said:

Jeg antydet heller ikke at målet til eliten var hemmelighold. De bryr seg ikke om noen få her og der får vite sannheten, så sant disse individene ikke har et stort nok publikum som følger dem. David Icke og andre har blitt bannet fra de fleste sosiale medier fordi han hadde et stort nok publikum som hørte på ham.

Det trodde jeg heller ikke :p

Altså, ikke vet jeg, det dummeste man gjør er vel å fullstendig avskrive hva som helst, det eneste jeg vet, er at jeg ingenting vet.
Men at kommersielle aktører ikke er villige til å gi plattform til ideér som er ansett som sosialt uakseptabelt er vel ikke noe nytt.

Uansett, vil du fortelle hva som har gjort deg så overbevist om at dette er tilfelle?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
5 hours ago, Morromann said:

Chip i huden? Sorry, men da er vi inne i et varemerkene på konspirasjonsteroier. Og SELV OM noen skulle leke med tanken så er ikke dette noe befolkningen vil godta. Vi husker i vår hvordan regjeringen måtte trekke tilbake smittesporingsappen fordi den var for inngripende, så selvfølgelig vil ikke det norske folk innen et år har gått godtatt å få en overvåkningschip spørøytet inn med vaksinen.

Chip i kroppen, ikke huden. Det finnes teknologi der de kan plassere en elektronisk tatuering på huden. Men begge deler er gammelt nytt, fordi dem har nanoteknologi som gjør at de kan sprøyte det inn i blodet med en vaksine. Når nanobitene kommer inn i kroppen kan de sette seg sammen til å utføre mange ulike oppgaver. Lage syntetiske proteiner og slikt f.eks.

Selvsagt vil ikke folk bare godta det sånn uten videre. Det er derfor dem skaper kriser, som en pandemi, slik at de får en reaksjon fra folket om at noe må gjøres. Jo større frykt de kan skape, jo større sjangse for å lykkes. Som du selv sa, "de tester vannet" og ser hvor langt de kan presse folk. En del av målet er å få folk så lei av Corona og restriksjoner, at folket godtar vaksinen(ene).

5 hours ago, Morromann said:

Gutteklubben Styrtrik og Grei for de aller rikeste i verden og....

Som jeg har nevnt på før, målet er ikke mer penger. Penger har dem nok av (TRILLIONER av dollar) De vil omstrukturere verden i deres bilde - ned til vårt DNA. WEF er ikke opprinnelsen til denne planen, Klaus Schwab er bare en frontfigur, akkurat som Bill Gates er.

Lenke til kommentar
13 minutes ago, Betroz said:

Nei, jeg har bare forklart ting her inne mange ganger for folk nå. Føler jeg bare repiterer meg. Ikke noe vondt ment ovenfor deg :)

Ikke noe vondt tatt.
Det er godt mulig at jeg har oversett noe, men alle forklaringene jeg ser er bare vage floskler, ikke at jeg kan kreve noen forklaring, men når du indigneres så kraftig av hvor lettlurte andre er, skulle jeg kanskje tro du klødde etter å forklare tingenes tilstand i litt større omfang, enn å bare påstå alt er et løgnaktig nett spunnet av psykopater.
Her har du jo en plattform hvor du kanskje kan opplyse folket, og redde verden fra den mørke skjebnen du skisserer.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • Uderzo låste denne emne
  • Uderzo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...