Gå til innhold

Norge er med på spleiselaget: Bestiller enda et Airbus-tankfly


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så Lichtenstein som er på størrelse med at man kan kaste en stein på tvers av landet, øker tankfly behovet fra 200 til 1200 timer. Men Norge som er Europas lengste land vi sitter med 100 timer?

.

Det er vel kun nok til at hver flyger får trent på refyllling i lufta en gang i året?

.

Klassisk millitæret. Kjøpe fly til 50mrd, men mangle tankfly kapasitet slik at de ikke har rekkevidde å nå Finnmark. (Forutenom de to flyene på Evenes som driver avskjering)

.

Flyvåpenet burde hatt to engne tankfly som de lånte ut til sammarbeidet. Da kunne vi trekt de ut i en krisesituasjon. I tilfelle krig, hva er sannsynligeten vi får dekt vårt behov med 1% eierskap?

Lenke til kommentar

Dette er ikke verdt papiret det er skrevet på, og man kan likegodt skylle ned pengene i do. Er det noen som tror at om det smeller, så er det noen som respekterer at Erna ringer europa og sier "jeg trenger prosenten min av tankflyet nå" mens bombene faller rundt de? Det er altså tankflykapasitet som kun kan brukes i fredstid, og hva trenger vi det til i "fredstid"? Bombe Afghanistan eller Libya igjen? Eller er det kanskje Armenia som er neste mål for fredsbomber nå?

Endret av likferd
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...