Gå til innhold

NVIDIA RTX 30XX - Levering, forsinkelse, fortvilelse og forhåpninger


OddZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Handlet nesten utelukkende på Netshop i perioden jeg var student, fra 2000-2007. Knallgod service, og billigere enn Komplett på tilsvarende produkter. Husker en på supporten som het Knut Arne som var suveren på å svare på tekniske spørsmål.
Rask å sende var de også.
Største problemet mitt med Multicom er leveringstiden; bruker man 20-30k på ny laptop vil man helst ha den dagen etter. Da funker det dårlig at den går ut av lageret etter en uke.

Lenke til kommentar
55 minutes ago, BadCat said:

Det var dramatisk nok for kundene. Hvis det ikke var dramatikk hadde det ikke vært behov for å late som at sirkuset startet i 2003.

Skjønner ikke hva du mener her, tror du må uttrykke deg klarere. Jeg har førstehåndskunnskap knyttet til de første 5-6 årene - eventuell dramatikk begynte nok da de opprinnelige ansatte hadde sluttet og iGroup som da eide NetShop overlot butikken til interne "tradisjonelle" selgere - for så å selge merkevaren etter en stund - mulig det var i 2003 og at det er det du sikter til, uten at jeg husker akkurat hva som skjedde i 2003?

Edit: Ser salget skjedde i 2003 ja.

Endret av kjetilkl
Lenke til kommentar
kremt skrev (2 timer siden):

Veldig kult å se gamle nettsider. Over 4 tusen for en CD brenner er jo ganske fantastisk. Husker jeg selv betalte 1800 for en Sony 8x CD brenner ca år 2000.

Tror jeg hadde en 2X cdbrenner i 1999, bygde pc selv for 20 000,-  husker ikke alle prisene, men om jeg ikke tar helt feil så var vel AMD Athlon K7 800mhz som sto i den priset til rundt 8000,- hadde også Scsi disk :) 

Lenke til kommentar
31 minutes ago, BadCat said:

Bare å handle hos de det... Her er URL.
https://www.techbay.no/

Joda jeg er klar over at samme person har stått bak flere nettbutikker.

Men den gamle gnisten til Microplex som bestod av langt flere entusiaster er ikke helt å spore i techbay. Det var rett og slett en annen tid. Jeg savner Microplex tiden er nok et riktigere ordvalg :) Har en av mine beste Mist strømforsyninger derfra fortsatt. En 1000W som utrettelig jobber videre.

Quote

 

Den første butikken hans var Microplex, en butikk han drev sammen med broren Espen. Microplex var kjent for å ha en utrolig mengde med eksotiske produkter som du ikke fant andre steder.

Etter flere år som egen nettbutikk ble Microplex til slutt kjøpt opp av selskapet bak nettbutikken Netshop, og de ansatte fulgte til dels med på lasset. Faale var med en stund, men etter en stund gikk han lei, og han gikk fra både Microplex og Netshop. Deretter fulgte en pause, der han fant ut av hvilken vei han ville gå videre.

 

 

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Fra Varslingstråden I:

baggiebridges skrev (17 timer siden):

https://www.techinn.com/no/evga-grafikkort-rtx3080-ftw3-lhr-ultra-gaming-10gb-gddr6/138575803/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=15015497&country=no&gclid=EAIaIQobChMI45i66qL69QIV7hJ7Ch2ihgRhEAYYASABEgKQUfD_BwE

Butikken er i Spania, men prisen er nok inkludert Norsk moms.
Sjekk også om nettbutikks nettadresse slutter på .com/no om Norsk forbruker lov gjelder.
Når eks .com.no så gjelder den ikke så vidt jeg vet.

*snip*

Fra Varslingstråden II:

Mr.Q skrev (9 timer siden):

- For bestillinger som blir sendt til land utenfor EU vil ingen moms og ingen skatt være inkludert i produktprisene du ser på våre nettsider, og du vil ikke bli belastet noen skatter av oss. Men pakkene kan være gjenstand for tollavgifter og importavgift i det landet du vil ha din bestilling sendt. Kurer blir belastet deg for eventuelle skatter eller toll direkte. Skatter og toll kan også avhenge av produktkategori samt deklarert beløp, så vi ikke i stand til å gi deg noen ytterligere detaljer. Vi vil anbefale deg å kontakte ditt lokale Tollkontor, som gjerne vil hjelpe deg med ytterligere informasjon.

Techinn står heller ikke på Skatteetaten sin liste over butikker registrert i VOEC.

Slik kan man gjøre det, når man føler sterkt for å kommentere noe i Varslingstråden:

1) I Varslingstråden, trykk på "Siter" ved + tegnet nederst i posten, og sitatet vil komme i "Post kommentar" nederst på siden.

2) Her trykker du opp til venstre i rammen ("Klikk og dra for å flytte") og får da muligheten til å kunne kopiere hele teksten ved å høyre klikke.

3) Gå til den tråden du vil bruke for å kommentere, eksempelvis denne vi er i nå. Trykk Enter et par ganger og lim inn i kommentarfeltet.

4) Nå kan du legge inn din egen kommentar på kommentaren fra en annen tråd.

5) Bonus: Gå tilbake til posten du vil kommentere på, og trykk oppe til høyre "Del dette innlegget" og kopier URL for posten.

6) Ta den med deg til kommentarer du vil gjøre for aktuell post, i den egnede tråden, lim inn som URL som jeg har gjort her, helt oppe til venstre.

7) "Send inn svar".

 

Disclaimer: Ja, det blir en del C/P og frem og tilbake. Men for å holde Varslingståden "ren", så er det dessverre nødvendig. Så slipper rare folk som meg å stoppe helgeturen, for å sjekke alle de mail-varslingene som raser inn fra Varslingstråden, når mobilen fikk dekning igjen.

 

 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
BadCat skrev (2 timer siden):

Jeg er skuffet over at det diskuteres videre i varsligstråden til tross for at det er sagt fra om, regler og en stor rød plakat i toppen av hver side. :(

Litt greit å gi beskjed om at 11.180 kr inkl mva er feil, riktig pris er 11.180 kr eksl mva, det er en forskjell på 2795 kr her + gebyr.

Slik som det 3080 kortet fra Spania er annonsert i varslingstråden nå kan faktisk folk her inne kjøpe det i god tro og få en smell på 3000 - 4000 kr, avhengig av speditør ....

Lenke til kommentar

Hvis folk vil kjøpe kort i Spania og forholde seg til 2 års garanti og Spansk forbrukerkjøpslov så må de gjerne det for min del, jeg gjør det ikke.

Men det er ett annet moment med det innlegget i varslingstråden, at norsk forbrukerkjøpslov gjelder ikke, selv om nettsiden har en .com/no adresse og automatisk oversettelse til norsk ....

Hele henvisningen til norsk forbrukerkjøpslov burde fjernes.

Jeg rapporterte innlegget da opplysningen om mva er feil og opplysningen om forbrukerkjøpslov er misvisende, og anbefalte at opplysningen om at norsk mva er inkludert og henvisningen til norsk forbrukerkjøpslov ble fjernet fra innlegget. Men så lenge varslingstråden er "ren" så er det nok ingen som bryr seg om det ...

Så vi får krysse fingrene for at alle som vil kjøpe dette kortet etter å ha sett det i varslingstråden sjekker denne tråden før de bestiller.

Lenke til kommentar

Jeg tenker at det skal ikke være nødvendig å informere de i varslingstråden om dette.

Er folk villige til å betale 10k for å kjøpe et kort i spania uten å undersøke nettsiden og hva som faktisk inngår i prisen er det deres egen feil om de mottar et krav om MVA og Toll når varen ankommer.

Samt dårligere retur policy enn man har i norge.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...