Gå til innhold

NVIDIA RTX 30XX - Levering, forsinkelse, fortvilelse og forhåpninger


OddZen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
idleman_2 skrev (3 minutter siden):

Forutsetter ikke scalping at en bruker bot program for å kunne kapre kort/cpu etc før alle andre rekker å trykke på 'kjøp' ?

Tja, gått fint å "scalpe" PS5 uten noe form for bots. Virker som det samme gjelder skjermkort. Så lenge man har en monitor som tracker endringer. Så vil vel definere det som å kjøpe limited varer som man skal selge til en høyere pris selv.

Lenke til kommentar
Pære- skrev (1 minutt siden):

Tja, gått fint å "scalpe" PS5 uten noe form for bots. Virker som det samme gjelder skjermkort. Så lenge man har en monitor som tracker endringer. Så vil vel definere det som å kjøpe limited varer som man skal selge til en høyere pris selv.

Automatisk tracking av endringer er ikke en bot?

Lenke til kommentar
MariusJS skrev (22 minutter siden):

Ikke egentlig, de fleste bruker vel egentlig ordet om at du "flipper" noe, altså kjøper for 7k og selger for 12k

Har lite til overs for disse såkalt "flipper", er lett og bli provosert av utsolgte kort dagen etter havner på finn. 👺❣️

Endret av Sinusn
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Pc Lynet skrev (11 timer siden):

Netonnet skuffer. Den var forventet dato: 27.02.2021

Jeg har i det minste fått tilbake pengene på konto.

Bisart nok står den som Levert inne på ordresidene til Netonnet.

 

Nizzen skrev (2 timer siden):

Er det noen som fikk levert KFA2 HOF 3090 fra netonnet?

Nei 😢

Lenke til kommentar

En greie som man kan legge merke til i tråden. Før var det enklere å få seg et kort men trenden siste måneden er at man ser en økning av de, som også frekventerer her inne, som kjøper 10+ kort og da er det ikke enkelt for de som skal ha 1 kort.

Ergo er ikke status den samme som før Elon Musk gjorde sitt stunt. Det er ikke like enkelt å skaffe kort som før dette. Gullfeberen eksploderte og gjør det nå nærmest umulig. Antall distill brukere har også eksplodert siden nyttår.

Bare litt empati til dere som forsøker å skaffe dere 1 kort. Det er en helt annen ballgame nå enn for bare 1 måned siden.

Og nei, jeg liker hverken minere eller scalpere/flippere i denne sammeheng - ikke personlig ;) Men skylden ligger likevel hos Nvidia. De kunne fint gjort det slik at kun Quadro kort fungerte til mining.

Like idiotisk er CMP/P106-100 initativet som gjør at man får færre chips til Geforce og gjør det umulig å bruke brikkene til gaming.

Selv om Linus har noen gode poenger er jeg ikke enig i at den beste strategien er å la alle Geforce kort fungere godt til mining. Ja det vil føre til billigere kort en stund frem i tid, men det gjør ny teknologi nærmest utilgjengelig og til ekstreme priser når man først får tak i det.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Hvilke kort er det som er veldig populære? Har jo siklet lenge på et 3060 TI som en slags sweetspot mellom ytelse og pris. Virker jo nesten som jeg fint kan bruke 3070 og 3080 som ventekort og så selge på finn til samme prisen som jeg kjøper for når/hvis jeg klarer å slå kloen i et 3060 TI. Er det noen leverandører og korttyper man bør holde seg langt unna eller går alt uansett?

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...