Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg jobber fulltid som webutvikler og har det siste året forsøkt å lære meg å lage apper på kvelden, for å realisere en idè jeg hadde.

I disse grønne tider har jeg forsøkt å leve litt mer klimavennlig, med blandet hell. Jeg har forsøkt å redusere kjøttforbruket, kjøpe mindre klær, ta mer kollektivt og fly mindre enn vanlig. Men det varer gjerne bare noen dager, før jeg sitter og gomler på en indrefilet for andre dagen på rad og planlegger neste sydentur.

Jeg tror en av grunnene til at det er vanskelig å velge klimavennlig er at konsekvensene av valgene jeg tar verken er målbare eller synlige. Jeg får ingen direkte feedback.
Derfor har jeg utviklet en app som lar deg utføre daglige, ukentlige eller årlige utfordringer som reduserer ditt karbonavtrykk.

Mengden Co2-ekvivalenter som du sparer på å løse utfordringene blir lagret og akkumulert i appen. Og du mottar XP og små motivasjonstekster hver gang du utfører en utfordring. Jeg har også implementert et leaderboard slik at du kan se hvordan du ligger an i forhold til de andre brukerne nasjonalt og globalt.

Jeg håper at noen ønsker å teste ut appen og kanskje til og med komme med litt konstruktiv kritikk på den første versjonen. Dersom du ikke ønsker å installere en ny app kan du se screenshots her.

Appen på Google Play
Appen i App Store

Takk for at du leste.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...