Gå til innhold

Slik skal Microsoft håndtere eksklusivitet etter Bethesda-oppkjøpet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jepp. Med mindre MS får selge gamepass/xcloud på PS4 og i større grad melder seg ut av konsollmarkedet (for å fokusere på å selge spill og spillstrømming), så er det liten grunn til å forvente id- og bethesda-spill på PS fremover. Det eneste jeg kan se for meg er hvis install basen er så stor på PS at det er lønnsomt for MS, men da spørs det hvor viktig det er for dem at xbox-konsollene selger bra.

Regner med at Nintendo har større sjans for å få disse spillene, men mtp. xcloud så er det ikke sikkert at MS ønsker større konkurranse på håndholdtmarkedet.

Lenke til kommentar
10 minutes ago, Makefalloutgreatagain said:

Hva med TES6??? Noen som vet om det kommer til PS???

"Future Bethesda games will be on Xbox, PC, and 'other consoles on a case by case basis.'"

Tolk det slik du vil. Jeg personlig tror det kommer til PS5 men at det muligens blir timed exclusive på PC/Xbox i starten med 6-12 mnd.

Når det er sagt så har det neste storspillet til Bethesda, Starfield, allerede fjernet PS5 fra listen over plattformer det kommer til, så det er veldig mulig Zenimax/Bethesda spill på PlayStation-eraen er over.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
TheKims skrev (1 minutt siden):

Kan det tenkes at spillene blir eksklusivt på gamepass? Det kan jo åpne opp for gamepass på PS5.

Sony vil nok ikke ha MS inne i deres økosystem, men sinte kunder kan jo presse de til det.

 

Det tror jeg ikke MS tør. Game Pass er populært, men folk kommer til å bli sinte dersom det blir et krav om å abonnere på det. Vil gi assosiasjoner til de gamle DRM-planene som MS hadde for Xbox One.

Lenke til kommentar

En ikke sak dette her. Ingen grunn til å kjøpe Xbox for oss som allerede har PC. Enda en bedre grunn til å kjøpe PS5 spør du meg, de spill som mot formodning skulle komme til å bli ekslusive til microsoft platformer blir jo da å skaffes til PC (dersom det er spill som er i nærheten av å være intressante nok).

Lenke til kommentar
Ludo^.^ skrev (17 minutter siden):

Jeg håper virkelig dem gjør TES6 eksklusiv

Samme. Så mye som PS folket har gnålet om ekslusive spill hvert eneste år, så hadde det vært godt om de fikk kjenne på sin egen medisin. Tipper de kommer til å synes det er slemt og urettferdig. Ironisk nok når dette er vel omtrent det eneste gode argumentet den gjengen har klart å komme med.

Sleng gjerne på det neste Fallout også(gitt at det kommer). Så begynner vi å snakke virkelig selling points for Microsoft. Som burde være målet her. 

Lenke til kommentar
4 hours ago, Ludo^.^ said:

Panikken har alt begynt å bre seg på diverse sosiale medier, og PS folkene er livredd de skal gå glipp av TES6. Det hadde vært så drit bra. :)

Så merkelig at de bryr seg? Etter at litt krevende spill som Skyrim og Fallout 3 som slet helt sykt med å kjøre på PS3 sin søppelhardware forrige generasjon så sverget jo PlayStation-folka på å ALDRI mer kjøpe ett Bethesda spill fordi Bethesda visstnok bare er stappfult med "lazy devs".

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Om det hamnar på Playstation eller ikkje så kan me vere ganske så sikre på at det ikkje blir eksklusivt Xbox uansett. Playstation/PC komboen er framleis den som gir mest meining i mine auge. For det skal seiast at det er eit ufatteleg antal fantastiske eksklusive spel som berre kan spelast på Playstation. Folk får seie kva dei vil om det er kjip strategi av Sony (eg skulle sjølv ønske eg heller fekk spele alt på PC), men det er no ein gong slik det er. 

Endret av mullethemekk
Siterte feil person.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...