Gå til innhold

Cyberpunk 2077 blir kortere enn The Witcher 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
27 minutes ago, GrinderX9 said:

Er det ikke det som gjør spill mediet så fantastisk? :)  At det finnes så me forskjellig til alle smaker og interesser. F.eks du og jeg deler en del interesser og liker en del like spill. På den annen side kan jeg likevel si jeg helt klart spiller spill for å høre, lese og se på, i tilegg til å spille :)

Ja til en viss grad, som sagt witcher 2, dragon age origins, KOTOR  har akurrat nok dialog,  men i witcher 3 føler jeg at jeg sitter mer stille og ser på dialog enn jeg faktisk spiller, jeg har ikke tid til å spille et 50 timer langt spill OG se 20 timer med dialog på toppen av det.

Lenke til kommentar
PingEnt skrev (3 timer siden):

For to år siden ble det estimert at kun 27% av spillerne på steam hadde fullført hele Witcher 3, noen gjorde den samme øvelsen nå og kom frem til omtrent samme tall. Sagt med andre ord, 73% av alle som har spilt Witcher 3 på PC, fullførte det ikke.

Takk for linker. Men at 27% fullførte spillet sier ikke så veldig mye om årsaken. Witcher 3 er rollespill med dyp historie, mye dialog, tidvis vanskelig og er basert på en polsk bokserie (med mye "lore"). Det er forventet at det ikke vil falle i smak hos alle. 

Det kan være 1000 ulike grunner til at man ikke fullfører. Derfor ville det vært interessant å vite hvor mange klager CDPR mottok, og hvor mange som mente spillet var for langt.

Endret av Donkey Kong
Lenke til kommentar
Donkey Kong skrev (21 timer siden):

Irriterende så tilbakeholdne journalister er når man intervjuer.

"Vi fikk så mange klager". Logisk oppfølging: "Hvor mange klager fikk dere?" (Kan garantere at det er forsvinnende få sammenlignet med antall spillere.)

"Det var så mange som ikke fullførte spillet ifølge våre data" (som kun vi har sett). Logisk oppfølging ville vært: Hvor mange % fullførte spillet ifølge deres data som kun dere har sett?

Svaret på det første hadde blitt «mange». Det hadde ikke gitt noe mer.

Svaret på det andre kan du få en grei formening om ved å se på hvor mange prosent av spillere på f.eks PS4 som har fått trophy for å fullføre spillet. 

Lenke til kommentar
On 9/21/2020 at 12:02 PM, Zedarius said:

Jeg skippet nesten hele Skellige bare for å komme meg til slutten for å bli ferdig.

Hvis man kan skippe så er det jo ikke spillet som er for langt, men heller du som ikke er interessert i sidequester og lignende.

Vet ikke om det er main story folk klager over er for lang eller at det er for mye muligheter til sidequests. Om det er sistnevnte er det i allefall et veldig dårlig argument.

Lenke til kommentar
Donkey Kong skrev (På 21.9.2020 den 12.22):

"Det var så mange som ikke fullførte spillet ifølge våre data" (som kun vi har sett). Logisk oppfølging ville vært: Hvor mange % fullførte spillet ifølge deres data som kun dere har sett?

Om man tar utgangspunkt i Steam achievements kan man se at mindre enn 30% av eiere fullfører spillet.

Tror dette stemmer ganske greit for andre platformer også. Hvor klagene kommer fra, og hva de omhandler er vel en blanding av vokal minoritet, fokusgrupper, anmeldelser osv. Regner med de ikke dro konklusjonen ut av tynn luft og krysset for fingrene for at de tippet riktig.

Det er og mye å forvente å få en slik innsikt i analyser som en forbruker.

Endret av Fabian MarquisToken
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...