Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Har politiet lov til å gjøre dette?


Gjest b06cf...9fe

Anbefalte innlegg

Gjest b06cf...9fe

Er det noen jurister som kan svare meg på dette? Jeg bor på et lite gjennomsiktig sted, og har en nabo som nettopp anmeldte meg i en fillesak som jeg ikke skal gå nærmere innpå her. Uansett så var jeg uskyldig i det hele. Politiet kom på døren, og etter å ha snakket med dem, og gitt dem min forklaring og mine personalia, så kjørte de av gårde. Da fikk jeg se naboen som hadde anmeldt meg, og to andre naboer stå i veien, lengre bort. Jeg trodde politiet skulle kjøre forbi, men de stoppet bilen og kom ut begge to. De ble stående lenge å snakke med naboene mine, og det fant jeg veldig merkelig. Men dagene gikk, og i dag kommer samboeren min inn og sier han har snakket med en annen nabo av oss, og hun hadde snakket med en av dem som hadde stått å snakket med politiet. Han kunne bla. fortelle at politiet hadde fortalt at jeg hadde mistet sertifikatet mitt! 

Jeg ble så fortvilet at jeg gikk rett på pc'n og skriver dette nå! 

Jeg kan si så mye at den saken som naboen anmeldte meg for, hadde ingenting med hvorvidt jeg hadde sertifikatet eller ikke. så nå forstår jeg ingenting. Derfor spør jeg. Har politiet lov til å opplyse mine naboer om dette? 

Anonymous poster hash: b06cf...9fe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
LMH1 skrev (1 time siden):

Jeg mistenker det blir vanskelig å få noe annet enn en henleggelse hos spesialenheten på en sak om at en samboeren har snakket med en nabo som har snakket med en nabo som har snakket med politiet, og et eller annet sted på veien så har informasjon om at manglende førerkort dukket opp.

Slik jeg leser artikkelen er 48% blitt henlagt med koden "ikke rimelig grunn til å undersøke om det er hendt noe straffbart". Dersom man tar med andre henleggelseskoder antar jeg prosenten er betydelig høyere. 

Endret av Vegard#
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...