Gå til innhold

Champions League-tråden 20/21


Snikpellik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Synes ikke Fjørtoft er noe bedre nei, men nå har jeg ikke sett mye på Viasat på flere år og da gjorde ikke Fjørtoft mye ut av seg unntatt å lede sendingen, mens jeg husker Morten Langli alltid skulle fokusere på negative ting ved United, ting som ingen andre ville tenkt på, mens man nesten skulle tro at han aktivt letet etter noe å ta United på. 

Så stort sett aldri på studiosendingene der med mindre det var United som spilte, så jeg kan ikke si noe om det bare var stilen hans som ekspert eller om det skyldtes at han er biased mot United, men det var bare så slitsomt å høre på gnålingen hans. Desto mer irriterende var det hvis ingen av de andre i studio utfordret meningene hans. Får bare håpe på at Viasat henter inn noen andre når de tar over PL. 

Lenke til kommentar

Å følge med på United-kamp og presidentvalg samtidig er visst ikke bare lett. Burde vært i ledelsen nå, Rashford og Martial burde vært mer aggressive på den!

... og der var vi plutselig under, ut fra ingenting. Merkelig mål å slippe inn, som alle andre hittil denne sesongen. Spesielt.

Endret av Snikpellik
Lenke til kommentar
Tåkefyrste skrev (7 minutter siden):

Jo, men jeg føler han lever farlig pga. ligasituasjonen, og ikke minst 1-6 tapet. Om vi begynner å tape i CL attpåtil så tror jeg ikke tålmodigheten hos styret varer lenge.

Lever nok litt  lengre på legende-statusen og mangelfull back-up. Men tap mot Everton så blir det en landslagpause og de er ofte killer 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...