Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Når er det på tide og trekke seg tilbake, når ho helt åpent er usikker.


Gjest 92567...4fc

Anbefalte innlegg

Gjest 92567...4fc

Jeg har lenge (ca 5mnd) pratet med ei jeg liker utrolig godt, har vært noen måneder nå. Vi ble kjent over nettet, og har etter det møtes flere ganger. Jeg har vært hos ho på noen overnattinger, Det er alltid super koselig og moro. Har da gjort litt forskjellig. 

Dette er min første erfaring med sånne følelser for ei som dette, og første gang jeg har denne kontakten med noen. Så jeg har falt hardt og kanskje vist dette for mye?

Jeg har sagt til ho at jeg liker ho veldig veldig godt. Men ho er ikke sikker hva ho vil ha ut av forholdet. Om det bare er vennskap eller noe mer her -Sier ho. Så at ho tenker mye på dette. 

Er det på tide og gi opp når ho må tenke? For ho sier ho liker meg også, men er da ikke sikker om det er liker mer en venn! Og jeg er ny til dette og vet ikke helt hvordan gjøre dette? Burde jeg gi opp og prøve være venn og ikke mer? Jeg vil ikke miste ho som venn heller. Men samtidig ønsker virkelig mer med ho!

Håper dette var forstålig. Å at noen har erfaring å dele.

Anonymous poster hash: 92567...4fc

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 92567...4fc skrev (14 minutter siden):

Er det på tide og gi opp når ho må tenke?

Ja. Hvis jeg skal spekulere vilt, så er hun trolig glad i deg - som en venn. Og har ikke lyst til å miste deg, så hun haler ut tiden ved å "tenke".
Det er ikke bra, verken for henne eller deg.

Hvis hun var romantisk interessert i deg så hadde hun ikke behøvd å tenke.

Endret av Uderzo
Lenke til kommentar
Gjest 92567...4fc

Heavy ? 

Jeg skjønner det dere skriver og er egentlig redd det er svaret. Setter pris på svarene. Kan utfylle litt mer så dere har litt mer info. av de 5mnd så var 1 kun tekst, vi ble litt kjent og skrev mye sammen. Det gikk videre til snapping og skriving og nå mye snakking (voice) i ca 1,5 mnd til før vi møtes først gang. Vi gikk da ut sammen en kveld. etter dette har praten fortsatt  konstant, men har også vært på 4-5 overnattingsturer hos ho. 

Det som holder meg igjen er at det er mange ting rundt meg som kanskje er vanskelig og binde seg til. Har store fysiske problemer og litt store økonomiske ting å fikse. Jeg skjønner litt derfor tenketiden hennes litt. Vi har også en litt stor avstand mellom oss nå. Vil jo bli mye og takle vis man skulle bindet seg.

Ho er også ganske ny til forhold, har hatt ett seriøst tideligere.

Ho vil jo noe tenker jeg, Men kanskje bare ho utsetter som du sier for ikke miste dette? Jeg vil virkelig ikke miste dette heller for ho er utrolig, og om tid for ho kan hjelpe så skal jeg klare det, Men usikkerheten her er utrolig tung nå. 

Hva tenker dere nå? Merker jo litt selv når jeg skriver at det er klart egentlig

 

Anonymous poster hash: 92567...4fc

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...