Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Farging av caliper: Noe man bør tenke på?


Ludvig86

Anbefalte innlegg

Hepp! 

Jeg har en Ford Focus med røde calipere originalt, men tenkte å ta en overhaling og bytte calipere, skiver og klosser både foran og bak på hele bilen for sikkerhetsskyld. Bokstavlig talt. 
 

Siden calipere kommer originalt i gråfarge/støpejern, tenkte jeg å lakkere de selv. Jeg ser man får kjøpt farge på sprayboks på bl.a Mekonomen som er ment til behovet. 
Er det noen som har gjort dette selv før? Er det noe man burde tenke eller gjøre før man setter i gang? Må de avfettes e.l? 

Takker for innspill! 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Ludvig86 skrev (21 minutter siden):

Takk for innspill! Det ble greit resultat med pensel? Ikke noe merker etter penselen eller strøkene? 

 

Nei gjorde ikke det. Resultatet ble veldig bra etter min mening. Må bare være nøye med hvordan du tar det på. Feks "dabbe" i stedenfor å stryke. 

Ender du opp med dette settet så anbefaler jeg også å kjøpe en pensel i tillegg. Den som følger med har en tendens til å røyte litt.

Endret av Cocola
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ikke helt det du spurte om, men hvorfor bytte kalippere rundt om? Forstår bytte av skiver og klosser, men det er ikke vanlig å bytte kalipperne hvis det ikke er noe galt med de. Det finnes repsett til kalippere med pakningsett og eventuelt skuer, lufteskrue og glidere. Betydelig billigere enn ny kalippere og de vil bli som "nye" etter en grundig vask og litt ny gummi.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...