Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

HJELP! matematikk S1 Privatist - eksamen om 2 måneder...


Stu1

Anbefalte innlegg

Hei.

Saken her er egentlig at jeg bestemte meg i år for å ta opp matematikk s1 og s2 for å være bedre forberedt til økonomistudier neste år. Jeg går ikke på en VGS, men går et nettstudium. Jeg tar S1 via selvlære, og det går mildt sagt ikke særlig bra. Jeg fikk 6'er i begge P-mattene på 4PBY forrige skoleår, men da hadde jeg faktisk lærer og folk jeg jobbet ilag med. Det har jeg ikke i år, og jeg merker jeg begynner å bli stresset.

Eksamenen er om nå 2 mnd (hadde 3 mnd da jeg begynte) og merker at jeg stopper opp på nesten alt og sliter veldig med å forstå selv grunnleggende regler.

Jeg har hittil brukt en kompis med ingeniørmatte til leksehjelp, men han er helt ærlig (ikke ta det personlig, Fredrik) en elendig lærer. Jeg har funnet YT videoer (mye fra sonans og bergens handelsgymnas) som noen ganger har hjulpet og noen ganger forvirret like mye. 

Hva kan jeg gjøre for å lære dette bedre? Jeg merker jeg sliter med grunnleggende regler. Er det noen som vet om en god lærer på youtube de kan tipse om? Eller ett nettkurs som sikter seg spesifikt inn på matten vi har i S1? Jeg har forsåvidt også prøvd PL, men det var litt rotete egentlig. Kan godt hende jeg bruker han igjen uansett. Jeg har hørt om mulighet for å være hospitant i et klasserom, men er egentlig ikke så keen på å sitte i et stappa klasserom i et uventilert bygg fra sent 1800-tallet fullt av elever som er 5-6 år yngre en meg.

Jeg må ha 5 for å opprettholde snittet mitt... Siktet meg originalt inn på 6'er, men det er egentlig umulig uten den type gjennomgang, testing og oppfølging jeg fikk på VGS. Neste semester er det S2 og da skal jeg ta fysisk klasseromsundervisning. Dette er såklart i tillegg til universitetsstudiet mitt.

Alle gode råd taes med stor takknemelighet! Hilsen desperat mann.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...