Gå til innhold

Cyberpunk 2077 får enda mer gratis nedlastbart innhold enn The Witcher 3


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er mest sannsynlig at det nye ikke innholdet var fryst/gått "gold" sammen med selveste vanilla-versjonen av spillet. Og kommer da seinere. Noen ganger så kommer det som en "day one patch"/"day one dlc", og som fremtidige dlcer, og de kan da finpusse på det innholdet imens selveste spillet er ferdig.
Forskjellen med CDPR over andre (mer griske) spillutgivere (CDPR er både utvikler og utgiver) er at de gir dette innholdet ut gratis og ikke som betalte dlcer. Store utvidelsespakker/innhold vil det selvsagt være en pris på. :) 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
CommanderKeen skrev (På 9.9.2020 den 10.30):

Jeg er bare ikke enig i at dette er valget man har. Jeg mener spørsmålet er om du helst ville fått alt innholdet du skulle få uansett på dag én, eller om du vil vente på det fordi CDPR vil markedsføre seg selv som «the good guys». 

Jeg liker spillene til CDPR, jeg bare synes imaget deres som ufeilbarlige riddere i et utvikler/utgiverlandskap der alle andre er monstre er helt feil. 

?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Brede_Skapstroppen skrev (8 timer siden):

Hjelper ikke alltid å komme med gode innspill. Det er det mange bevis på i denne tråden Keen. Hvis du ser igjennom tråden på nytt og fremdeles kun ser ditt eget ståsted, ja da tenker jeg vi er omtrent der. 

 

Kom gjerne med et poeng om du har det. Eller prøv i det minste et sammenhengende argument.

Denne tråden er jo stort sett jeg som forklarer tidsestimat i spillutvikling, og et par-tre andre som sier «ne-hei». 

Lenke til kommentar

et tidsestimat eller andre argumenter som er begrunnet med erfaring, bør underbygges med faktisk informasjon som gir argumentet validitet.

Jeg kunne sagt at i polen så er det en kultur for å gi bort DLC gratis. Hvordan vet jeg dette spør du? Jo fordi jeg kan masse om polsk kultur. Dette gir ingen grunn til at man skal ta det alvorlig. Hadde jeg derimot forklart at jeg var fra Polen, og var  utviklerne i selskapet, 

Når det er sagt så er ikke dette hovedproblemet mitt i denne diskusjonen. Jeg tror, og dette har jeg beskrevet tidligere, at man argumenterer med forskjellige forutsetninger i bunn;

"Gratis er bra" vs "Gratis er jo ikke egentlig gratis"

 

Utover dette så er kommentaren

CommanderKeen skrev (På 16.9.2020 den 8.42):

Kom gjerne med et poeng om du har det. Eller prøv i det minste et sammenhengende argument.

Denne tråden er jo stort sett jeg som forklarer tidsestimat i spillutvikling, og et par-tre andre som sier «ne-hei». 

beskrivende nok. Det er lenge siden jeg kom med poengene mine, og jeg har siden forsøkt å forklare disse på en så pedagogisk måte som mulig. Kan hende jeg lot meg rive med litt i forhold til den latter-emoji'en, men den kom som et resultat av observasjoner jeg gjorde underveis i denne tråden.

Det at noen elementer i tråden inneholder meta-kommunikasjon bør ikke være et problem i seg selv, spesielt ikke når de "sammenhengende argumentene" åpenbart faller for døve ører. Du ser jo dette selv, hvor irriterende det er når ingen hører. Nok engang så faller jeg tilbake til at diskusjonen, har et iboende problem i at deltagerne har forskjellige forutsetninger i bunn.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...