Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Lyslenke utendørs - alternativer til limpostol


Anbefalte innlegg

Hei.

For et par år tilbake hengte jeg opp en LED-lyslenke rundt verandaen, noe som umiddelbart ga et bra inntrykk. For å spare tid (og mulig kort levetid på lyslenka) benyttet jeg limpistol til å feste ledning og leds oppunder gelenderet.

Dette fungerte veldig bra - bortsett fra at limet åpenbart ikke tåler sol, fukt og temperaturforskjeller noe særlig. Nå etter 2 år er limet stort sett så dårlig at det smuldrer opp og evner heller ikke å feste seg til overflaten, så jobben må derfor gjøres på nytt - også denne gang med limpistol.

Finnes det andre alternativer, dvs substanser med bedre holdbarhet, men uten lang tørketid?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
1 hour ago, grovetussen said:

Tc festere? 

Dette er vurdert, men har ikke villet lage hull pga antatt kort levetid på led-stripsene. Men det er nå ennå lys i den. Foreløpig har jeg løst saken med ny runde med limpistol, fjernet gamle lim-rester. Merker meg at sidene som får mest sol-lys har lim som er mest porøst/ubrukelig mens på andre siden tror jeg at led-stripsene kan holde enda et år (hvis de da ikke er utbrent).

Men har et tilsvarende prosjekt, hvor jeg tenker å bruke lim - og ser etter mer holdbare varianter hvis noe slikt eksisterer. TC-festere vil bli vurdert, takk for tipset.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...