Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Klage til verksted på dårlig utført jobb?


Hakonnn

Anbefalte innlegg

Er litt fortvilt her og trenger input. 

Jeg oppdaget for en tid tilbake en liten boble i lakken på døra der hvor "skjørtet" er montert og bestilte omgående time hos et lokalt lakk og skadeverksted for utbedring. Jeg har tidligere brukt det samme verkstedet på noen mindre skavanker og har til nå vært veldig fornøyd med jobben de har gjort.

I utgangspunktet skulle de ha bilen i to dager men da skjørtet/listen på døren brakk i flere deler under demontering endte de med å ha den i totalt 5 dager siden ny måtte sendes fra VW i Tyskland. Skuffelsen er derfor stor når jeg nå har hentet bilen og ser resultatet. Selve boblen i lakken er borte og du ser ikke inngrepet i lakken, men montering av skjørtet bærer preg av hastverk og ser ikke bra ut. Jeg legger ved bilder av høyre og venstre side hvorpå det er høyresiden de har gjort jobben. Jeg har ringet rundt hvor boblen var så en ser det var nødvendig at skjørtet ble tatt av. 

Venstre side: K7q2Z0B.jpg

 

Høyre:59yRi54.jpg

 

Det ser for det første ut som de har brukt for tykk teip eller satt den på feil slik at det er et merkbart mellomrom mellom døren og lista. Sammenlignet med andre siden hvor den ligger klistret inntil hele veien. I tillegg har de montert den for langt "bak" på døra slik at den stikker ut på baksiden og nesten tar i karmen. Tilsvarende gleppe kommer følgelig foran. 

Noen vil kanskje tenke dette er en bagatell men spør du meg ser det skjevt og jævlig ut. Jeg reagerte på det først når jeg kom hjem å kunne se skikkelig ettersom den sto parkert ganske trangt på parkeringen deres. Jeg måtte også betale for ny list, noe jeg synes var litt merkelig, men tildels kan forstå om det var eneste måte de kunne få den av.

Innafor å klage her?!

 

Endret av Hakonnn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...