Gå til innhold

Nvidia lanserer tidenes første 8K 60 FPS-skjermkort


Anbefalte innlegg

Noen som vet noe om embargo dato på disse kortene? Når kan vi forvente at å få se tall fra uavhengige tredjeparter og ikke bare direkte fra NVIDIA selv?

Veldig usikker på dette med FE vs tredjepart kort. Har normalt gått for FE da det gir referanse PCB som er enklest med tanke på vannblokk. Men ifølge EK og Heatkiller så er ikke FE referanse PCB denne gangen og kanskje den særeste PCB-en av dem alle så de varsler at det kan ta en god stund før det dukker opp vannblokker til disse.

Samtidig så ser jo FE PCB veldig interessant ut, den er jo utrolig kompakt så kan jo passe veldig bra med vannkjøling da kortet knapt vil ta opp plass i kabinettet. Kan både se bra ut og være veldig effektivt med tanke på størrelse på vannblokk osv. Samtidig så har den vel mye komponenter på begge sider av PCB som kan skape utfordringer igjen.

Synes at de fleste av de mer anerkjente kortene fra tredjepart virker veldig overpriset så langt. Komplett sine priser på Asus RoG Strix og MSI Gaming X Trio som jo er kjent som to av de bedre med tanke på kjøling og PCB. 2'200-2'800 kr ish ekstra avhengig om du vil ha fabrikkoverklokket modell eller ikke er nokså stivt. Spesielt med tanke på at det ser ut som FE leveres med temmelig solid kjøling fra før av så neimen meg ikke sikker på at kortene fra tredjepart vil være å foretrekke.

Hadde jo vært fint med tester før salget kicker i gang men det ser vel kanskje ikke så alt for lovende ut? Og det ryktes at det kommer til  å være temmelig dårlig tilgang ut året så skal man ha et kort så må man nesten være rask og da er det jo synd om tester ikke er ute før man må bestille.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mer fristet til ett FE selv...ikke så veldig solgt på de glorete kortene fra de andre. Men så er det frykten for at Digital River roter det til og om det skulle oppstå feil med kortet så er det mer tungvidt mtp. RMA osv.

Men ja, liker designet på FE. Kjøling SER greit ut på papiret..vi får vente til 14.september når omtalene av disse kortene kommer :) Tredjepart kortene har embargo 17.september ble det nevnt i den andre tråden som omhandler disse kortene.

Endret av Mala
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...