Gå til innhold

Nvidia lanserer tidenes første 8K 60 FPS-skjermkort


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Problemstilling nummer to for min del er at maskinen benytter EKWB MLC Phoenix vannkjøling. Som jo er "End-of-Life" så det kommer vel neppe noen EKWB MLC Predator pre-filled vannblokk til verken 3080 eller 3090. Men her kan jeg vel bare kjøpe vanlig Quantum vannblokk fra EK og koble på EK-QDC på slangene og slotte det på mitt eksisterende EKWB MLC Phoenix opplegg går jeg ut ifra.

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar
CetOr skrev (23 minutter siden):

Så 8000 for 3080 som det står på NVIDIA sine sider stemmer ikke nå plutselig? 

Er nok heller at Arbehsmann ikke vet hva veiledende pris betyr. Veiledende pris er hva produsent mener at butikker skal selge produktet for til sluttbruker. Veiledende pris skal gjenspeile det mesteparten av omsetningen går for, men grunnet konkurranse vil du finne at utsalgspris veldig sjeldent er over veiledende pris og vanligvis ett god stykke under. 

Lenke til kommentar

Jeg sier tusen takk AMD for å sette innovasjon og ytelse på agendaen igjen kontra grådighet.

Likevel er jeg skuffet siden det er Samsung sin 8nm produksjonsprosess og ikke TSMC sin 7nm. Da hadde vi fått enda bedre ytelse. Men de trenger vel å spare på litt krutt til 50xx serien ?

Lenke til kommentar

Det virker som di fleste har vente veldig lenge på 3000serien, meg selv inkludert, flott at 3-parts kort lanseres samtidig så det ikke blir tommehyller med en gang, men selv går jeg for Founders Edition da jeg virkelig liker kortet, kommer i dag fra gtx 1080 founders edition aldri vært noe problemer og det suser og går som dagen jeg kjøpte det enda. men jeg liker at kortet er stillegående og har lav temp ut av esken.

Lenke til kommentar

3090 er et 8k 60 fps rtx on, og dlss on, kort. Så 4k med alt på og 100fps +er bare å forvente.

Som vi ser så har Nvidia nå mye rom for å kontre hva AMD kommer med. Siden de nå trolig har sikret seg mot Big Navi, når de har greid å skjule 3090 til nå. Har hørt rykter om at Nvidia ønsker å ikke bruke 30X5, Ti, Super navnene. For å ha et enklere system, men er klar til å bruke dem hvis AMD nå overrrasker dem alikevel. Ellers vil det komme 16GB OG 20GB av 3070 og 3080 senere, indikerers det fra AIB. Men de kan ha gammel info mtp at de ikke visste mye om hvor sterk 30X0 faktisk ble.

Lenke til kommentar
6 hours ago, Eyerock said:

Det virker som di fleste har vente veldig lenge på 3000serien, meg selv inkludert, flott at 3-parts kort lanseres samtidig så det ikke blir tommehyller med en gang


Usikker info, men flere melder om det samme. Om det stemmer er det nok mange som blir skuffa.
Nvidia tar heller ikke imot pre-orders på kortet, så det kan kanskje stemme.

https://www.tweaktown.com/news/74915/exclusive-geforce-rtx-30-series-cards-tight-supply-until-end-of-year/index.html
https://www.techradar.com/news/you-might-have-trouble-getting-an-nvidia-rtx-3080-or-3090-until-2021

Endret av Fnix
Lenke til kommentar
PingEnt skrev (13 timer siden):

Det er ikke størrelse på et kvantesprang som gjør det så stort, det er den diskontinuerlige biten av det. For vanlige fysiske systemer så har du en kontinuerlig overgang mellom to tilstander (for eksempel, ballen går ikke automatisk fra 10 meter over bakken til 0 meter over bakken, det er en kontinuerlig (gradvis) reduksjon i høyde). I et kvantesprang er overgangen mellom to tilstander øyeblikkelig.

I dagligtale brukes det, med varierende hell, om utviklinger som ikke skjedde gradvis, men kom ganske plutselig. 

EDIT: Ser Chameleon har skrevet omtrent det samme.

Da har jeg lært noe nytt!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...