Gå til innhold

Hvordan overta ALLE rettigheter i Windows 10 Home?


Anbefalte innlegg

Jeg har en Acer stasjonær PC med Windows 10 Home, versjon 10.0.1863, Build 18363, 64 bit.

I forbindelse med flytting av mapper/filer fra en annen maskin trenger jeg oppskrift på hvordan jeg kan overta alle rettigheter til maskinens innhold. Maskinen er min private, brukes kun av meg og jeg står som administrator. Den har en mengde filer, som hovedsakelig er opprettet under Windows 10 på en maskin som ikke lenger er tilgjengelig.

Hver gang jeg prøver å redigere, flytte, kopiere, slette etc en fil eller mappe får jeg varierende beskjeder om at jeg ikke har rett til dette. Jeg har søkt på nett og funnet/fått ulike oppskrifter på hvordan jeg kan overta ALLE RETTIGHETER til min egen maskin og mine egne filer og mapper, men får hver gang mer eller mindre uforståelige feilmeldinger og blir stående fast.

Jeg gjør med dette et nytt forsøk på å få hjelp. Dette må da være et problem flere enn meg er utsatt for? Jeg søker en løsning som virker både på maskinens intern(e) og eventuelt tilknyttede eksterne disker. Altså retten til å gjøre hva som helst med innholdet uten å få beskjeden "bare se, men ikke røre". Noen som vil/kan forbarme seg?

Vennlig hilsen
Triolus

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...