Gå til innhold

Bluestep - erfaringar?


Anbefalte innlegg

Eg har i nokre år hatt sparekonto i Santander, som har lagt i toppen når det gjeld innskotsrente. No har eg fått brev om at banken senkar renta til 1,35%, og banken fell dermed eit godt stykke ned på lista.

På topp står derimot Bluestep med Sparekonto Flex med 2%.

Eg lurer på om nokon har erfaringar med denne banken. Får ein nettbank med "normalt" kontonummer der ein kan leggje inn rekningar osv., eller er det ei eiga løysing (slik som Santander) der ein får eit internt kontonummer der ein må bruke banken sitt eige kontonummer samt kid for å setje inn pengar osv? Går det greit å logge inn med bank-id og ta ut pengar når ein måtte ynskje det?

Endret av torbjornen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
15 minutes ago, torbjornen said:

eller er det ei eiga løysing (slik som Santander) der ein får eit internt kontonummer der ein må bruke banken sitt eige kontonummer samt kid for å setje inn pengar osv?

Dette.  Jeg har en 3-års fastrentekonto hos Bluestep.  Det som er tungvindt er at de kun støtter gammeldags BankID, ikke BankID på mobil, så hadde ikke orket å bruke de hvis jeg hadde behov for å logge inn der hver måned. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bluestep har fortsatt en enkel nettside hvor du kun kan ta ut penger til din uttakskonto. Det er også et felles kontonummer med kid for å sette inn penger.

 

tigerdyr skrev (10 timer siden):

Det som er tungvindt er at de kun støtter gammeldags BankID, ikke BankID på mobil, så hadde ikke orket å bruke de hvis jeg hadde behov for å logge inn der hver måned. 

Du kan logge inn med BankID på mobil via den "gammeldagse" BankID. Etter å ha tastet inn fødselsnummer kan du trykke på "Velg annen BankID", der kan du velge BankID på mobil. 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Eg fekk aldri ut fingeren, og det var visst like greit. Santander har framleis sine 1,35%, medan Bluestep no berre har 1,2%.

Einaste over er Avida finans med 1,9%. Skal tru kva som er årsaka til at dei gjev mykje høgare rente enn alle andre?

Redigert: At finansportalen ikkje er oppdatert. Renta blir sett ned til 1,3%

Då er faktisk Santander best. Og eg er ei erfaring rikare.

Endret av torbjornen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...