Gå til innhold

Denne børsten tar elektrisk tannpuss til et nytt nivå


Odd R. Valmot

Anbefalte innlegg

3 hours ago, Burg3rn said:

Jeg har en merkelig erfaring på hvor lenge børster holder, riktignok børster på vanlig tannbørste.

Men saken er at jeg har to barn med et års mellomrom. Da de var små og vi måtte pusse tennene dems for dem, la jeg merke til at datter (eldst) slet tannbørster 3-5 ganger så fort som sønn. Jeg forstår det ikke til den dag i dag. Jeg kan ikke forstå noe annet enn at vi gjorde jobben på samme måte, like hardt,  like lenge og like ofte. 

Min konklusjon er at det er forskjell på tenner og hvor fort de sliter børster. Det er fremdeles slik at datter (Nå 16 år) sliter fortere enn alle oss andre. (Men nå kan jo pussemåte komme inn som forklaring.)

Det er nok trykket hun påfører tannbørstehodet med hånden som er forskjellig. Det trykket er jo vanskelig å se med det blotte øyet for en observartør. Det er vel helst hun selv som kan påvirke dette. Noen dere kanskje bør kikke på er om hun har større tannslitasje rundt f.eks. tannhalser og sånn enn andre i familien. Det er nemlig ganske sterke slipemidler i tannkrem, og dette viser seg gjerne igjen på tenner som blir pusset for voldsomt.

Endret av G
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siterer fra artikkel:

Quote

Men med iO legger Oral-B seg helt klart i front. Den pusser merkbart bedre enn forgjengeren på grunn av en mye mer avansert teknologi. Det å kalle det helt nytt vil være en overdrivelse. Dette er først og fremst en veldig stor forbedring av den oscillerende teknologien de allerede har, men med et nytt tilskudd; mikrovibrasjoner.

Så de har med andre ord integrert dildovibrering i sin tannbørstemodell? :lol:

Lenke til kommentar

Elektrisk tannbørste lar meg børste tennene med mye mindre slitasje på tannkjøttet enn vanlige, manuelle tannbørster. Min tannlege anbefalte meg for mange år siden å bytte til elektrisk børste pga at jeg hadde stor tannkjøttslitasje og blottlegging av rothalser. Hun sa at dette skyldtes for hard børsting. Etter 10-20 år med elektrisk børste med trykkindikator (som blinker om jeg trykker for hardt), har tannkjøttet vokst tilbake og dekker rothalsene. I følge tannlegen ville forsatt hard børsting ført til storstilt kariesinvasjon i rothalsområdet, med dertil ubehag og utgifter.

Er faktisk litt imponert over hvor godt børsten rengjør. Med det rette børstehodet fjerner den også mindre ting mellom tennene (slikt som tanntråd ikke tar så lett).

Er enig at prisen på det omtalte produktet er høyt, men det er toppmodellen og da legger de fleste produsenter på litt ekstra. Samme som fex bilbransjen gjør. En BMW 7-serie må ikke koste nesten to millioner, men siden det finnes nok folk som ønsker å betale det, koster den det. Når de er lei av bilen, selges den videre med «tap» på en million og kunden kjøper neste årsmodell. Heldigvis finnes det er bruktmarked for biler, men for elektriske tannbørster, selv om de koster mye, tror jeg de fleste bare «legger den gamle i en skuff».

Lenke til kommentar

Legger merke til at Komplett.no atter en gang syvsover i timen med nylanseringer av produkter. De har ingen iO-serie fra Oral-B enda. Så at Elkjøp har. Slike bevisstgjørelsesartikler ala denne, som viser fram premiumprodukter burde nettbutikker prøve å dra nytte av:

https://www.komplett.no/category/21509/hjem-fritid/personlig-pleie/tannpleie-og-helse/tannpleie

Personlig mening rundt Komplett, er at de har fallert veldig på en del punkter, basert på min oppfatning av kundeopplevelsen der. Det spørs om det ikke sitter noen feil folk i ledelsen av sjappa?

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...