Gå til innhold

Apple kastet ut Fortnite fra App Store – Epic svarer med søksmål


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
henrikwl skrev (8 minutter siden):

Jeg mistenker jo at djevelen ligger i detaljene her, og at den tabloide fremstillingen er noe overforenklet.

Jeg mener å huske fra en tid tilbake at Apple løsnet litt på dette kravet om at all betaling skulle skje gjennom in-app payments, men at man ikke kunne ta forskjellig pris for samme tjeneste dersom man tilbød begge deler.

I dette tilfellet har jo Epic eksplisitt gitt brukeren to valg: betal gjennom app store, eller betal utenfor app store og få det $2 billigere. Jeg mistenker at det er akkurat her det egentlige problemet ligger.

Norsk Tipping tilbyr jo ikke betaling gjennom App Store i det hele tatt, så de møter jo ikke den problemstillingen.

Du er nok inne på noe der. På netflix kunne man også betale i både appstore og hos netflix tidligere. Nå er det vel kun på netflix nettsiden.

Mener tidligere ble man redirecta til en nettside fra Norsk tipping appen når man skulle betale, men ser ikke ut som man gjør det lenger.
Husker også at Tipping appen ble ganske forsinket fordi Norsk tipping slet med å finne et løsning på betalings løsningen. Det var aldri aktuelt å betale 30% til Apple.

Lenke til kommentar
On 8/17/2020 at 7:23 PM, ex-jordbærplukkeren said:

@lki forbrukere er ikke så smarte, mange er dum i hue rett og slett og verst er at de liker å ha det slik. det er ikke vits å bruke tid og krefter i å diskutere med slike mennesker da de vil få deg ned på deres nivå and beats you with experience på hjemmebane. fla folk forbli dum i hue fordi dumskap er nødvendig for at evolusjonen kan vokse videre. ferdig snakka/ skrevet

Heilt riktig, mange er "dum i hue" som du så fint påpeiker og at di støtter opp om epic sin griske og grådig jakt på gratis bruk av andre sine tjenester seie det meste. Nesten så eg håper at appel kaster epic på haude og rævva ut. Sjølv om eg forklarer deg at epic sin oppførsel blir som om eg forteller deg at nå skal eg tjene penger ved å bruke din butikk utan at du får ei einaste krone, må eg jo rekne med at du syns det er heilt greit sia du støtter epic her. Evolusjonen har det med å fjerne dumskapen når den når eit visst punkt, sjekk ut Darwin Awards.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
On 8/20/2020 at 12:34 AM, ex-jordbærplukkeren said:

Man må være rimelig tett i hue hvis man foretrekker høye avgifter og ikke klarer å se at dette kommer til gode for både spillutviklere og forkrukere  om epic vinner saken.

 

 

Her er det bare snakk om grådighet og kor mykje epic kan greie å utnytte appel sin butikk for egen vinning. Korleis blir det meir penger på spillutviklere hjå epic? Får di meir av totalen eller betaler epic såpass godt for å gjere spilla gratis ut til forbruker at spillutviklere aldri kunne tjent inn beløpet på salg av spilla?

Lenke til kommentar
On 8/18/2020 at 11:02 AM, Noiz said:

Har sansen for både Epic og Tim Sweeney i det siste, kan ikkje noe for det. Er fan av alt som gir et lite slag til di store pengegigantene, så kjøper alltid det eg kan på EGS over steam. Upopulær mening, menmen, noen må komme med di også.

Du velger å kjøpe det du kan fra en butikk som er strippet for alt av funksjoner fordi du er fan av Tim Sweeney? Det er ikke noe han gjør for å komme deg til gode.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
13 hours ago, Windoge said:

Du velger å kjøpe det du kan fra en butikk som er strippet for alt av funksjoner fordi du er fan av Tim Sweeney? Det er ikke noe han gjør for å komme deg til gode.

Di har all funksjonalitet eg trenger og mer penger til utviklerene, win win for meg. 

Lenke til kommentar
5 hours ago, Noiz said:

Di har all funksjonalitet eg trenger og mer penger til utviklerene, win win for meg. 

Hadde utviklerne vært din venn, så hadde de gitt Steam/Epic mellomlegget til deg. Mer penger til utviklerne? Når selskaper som Ubisoft, Activision og EA allerede bader i penger, hva får du som forbruker igjen av at de får mer penger? Disse pengene havner i lommene på sjefene, ikke på spillutviklerne. Det er uansett begrenset hvor lenge Epic sine investorer ønsker å tape penger på å betale seg til eksklusive spill og utvikle butikken. Jeg blir ikke overrasket om de i løpet av neste år velger å trekke seg godt tilbake når det gjelder butikken.

Endret av Windoge
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 5 uker senere...

Leste en sak på Arstechnica.com angående: "Apple vs. Epic hearing previews a long, hard-fought trial to come".

Utdrag:
"Rogers' strongest words of the hearing were reserved for Epic, which she continued to admonish for bringing its current problems on itself. "You were not forthright," she told Epic's counsel. "You were told you couldn't do [your own in-app purchasing option] and you did... You can try all you want, but you're not going to convince anybody that you tried to have Apple approve of it. It's self-harm.

"You lied about it by omission," Rogers continued, "by not being forthcoming. That's the security issue... As you say, it's not malware, but let's not debate a point. There are plenty of people in the public who consider you guys heroes for what you did, but it's still not honest."

Veldig godt at det er flere oppegående mennesker som gjennomskuer Epic i deres angivelige offer-rolle.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...