Gå til innhold

Hvor kan man reise billig?


Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg har så lyst til å reise i verden. Etter å ha lest 

https://mywhatsnexts.com/blog/ vil jeg til Afrika. Hvordan får folk til å reise til alle plassene som står her?

Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit egentlig. Det samme med USA, Dubai, og andre eksotiske reisemål. Men jeg har et budsjett = 0. Nå skal jeg bruke de neste mnd frem til sommer 2021 for å spare. Men jeg tror ikke jeg klarer å spare mer enn 100kr i mnd. Jeg har en tøff økonomi. Har dere noen tips? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ettersom du har så stramt budsjett at du til neste sommarferie så har du kanskje 1000 kr i reisebudsjett, så blir dette vanskeleg.

Realistisk sett så må du fortsette å spare i mange år før du får råd til å reise når budsjettet ditt er så begrensa. Sjølv om du starter å gå eller haiker mot Afrika så vil du trenge meir pengar berre i livsopphald og visumavgifter.

Det mest realistiske alternativet for deg er nok å få nokon til å betale reisa for deg.
Eit alternativ kan derfor være å sjå om du finner ein veldedigheitsorganisasjon  som vil betale reise og opphold for deg i bytte mot frivillig arbeid. Ein plass å starte er å sjå f.eks. på denne lista om du finn organisasjonar som dekker alle utgifter for deg og om du kvalifiserer (ein del oppdrag krever at du har relevant kompetanse).

I tillegg til slike oppdrag så er det sjølvsagt også ei muligheit å sjå om du rett og slett kna få deg ein vanleg jobb i eit aktuelt land hos ein arbeidsgiver som er villig til å dekke reise og flytteutgifter. Eksempler på norske jobbar i utlandet som kan være aktuelle å sjå på er til dømes jobb i sjømannskirka eller i norske ambassader/konsulat.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...