Gå til innhold

Nisse-GET - elendig bredbånd i BRL - kan jeg bruke mobil istedet?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
em8568 skrev (3 minutter siden):

Med appen (som jeg lastet ned via Appstore) fikk jeg altså rett i overkant av 500. Dette var med kabel. Uten kabel målte jeg til 229 (via appen). Stor forskjell på å måle via app kontra nettside gitt.

Ja det er ikke alltid så bra resultat i disse nettleserbaserte testene. Rart ikke Get Kundeservice har noen kontrollspørsmål rundt slike ting, det hadde både de og kundene spart tid og frustrasjon på. Appene er OK nok, men jeg bruker som regel helst CLI-versjonen (kommandolinje) de har for de fleste plattformer - denne er lite ressurskrevende og relativt pålitelig uansett om man kjører MacOS, Windows eller Linux-varianter. https://www.speedtest.net/apps/cli

Lenke til kommentar

Når det gjelder bredbånd er det mye å holde styr på. Det du må skille mellom, er om _selve boksen fra GET_ leverer hastigheten, og kvaliteten, som den skal. Hva du gjør med signalene dine ETTER Get boksen (wifi, dårlig ledninger, egne routere), er helt avgjørende for hvordan du opplever nettet. Jeg kjenner ikke til Wifix greiene, men det første skrittet ville vært, som du har gjort, å koble det så direkte på Get boksen som mulig. Forstår det sånn at du da likevel fikk 229 mbit av 500? Og du er sikker på at ingen andre brukte nettet akkurat da? En annen ting å være OBS på er at PC'en du brukte muligens ikke klarer håndtere høyere hastigheter. Så det vil alltid være smart å koble over på andre enhter og teste der også, så har du eliminert nok en potensiell feilkilde. Speedtest.net pleier funke greit nok, men det finnes flere og en av de bedre der ute etter min mening er http://www.dslreports.com/speedtest - lag deg gjerne en gratis konto, så ser du enkelt historikken på målingene dine. Hvis du kobler 1meter CAT6 kabelen du kjøpte rett i Get boksen, og i 2-3 andre pcer, uten å få 500mbit, da er det veldig høy sansynlighet for at de ikke leverer det de bør. At du fikk nytt modem er positivt, de gamle boksene hadde mange issues, men de nyere med docsis 3.1 er vesentlig bedre. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...