Gå til innhold

Problemer med synkronisering av Kontakter og Kalender


trn100

Anbefalte innlegg

Jeg er i ferd med å bli fullstendig smårar her og håper noen kan hjelpe! ?

Litt usikker på hva som er problemet også, om det er relatert til iPhone, Google eller MS Outlook, så om denne havner i feil kategori får noen flytte den!

Jeg har i årevis hatt en Gmail e-post adresse som har fungert godt både Online, med Outlook på PC/telefon og også med standard mail på iPhone.

Nå som jeg har kjøpt/abonnerer på Office pakken og med den har 1TB lagring i Onedrive samtidig som iCloud begynner å blir full av bilder og videoer tenkte jeg imidlertid at jeg skulle få ryddet i kontaktregisteret mitt også.

Det har blitt mye prøving å feiling i prosessen, men nå har jeg fått bildefiler på min iPhone til å synke mot Onedrive i stede for iCloud, og slv om jeg har mistet noe funksjonalitet på iPhonen fungerer dette rimelig greit.

Mye frem og tilbake, men nå er situasjonen følgende:

1. Jeg har gått online og lastet ned alt jeg hadde i Google kontakter, iCloud kontakter og også det som lå i min MS live kontaktliste.

2. Jeg har slettet ALT av kontakter i de 3 nevnte registre online og også på telefonen samt koblet fra Outlook slik at så vidt jeg kan forstå og se finnes det ikke kontakter noen steder. Nada kontakter i Outlook på telefonen, ingenting i Outlook på PC, ingen ting i min live konto på nett, ingen kontakter i Google på nett og heller ingenting i Kontakter på telefonen.

3. Jeg sjekket deretter de filene jeg hadde hentet ned og lastet den mest riktige av disse tilbake til Google kontakter. Her har jeg redigert og fikset alt jeg fant av feil før jeg eksporterte kontaktene på nytt til en .CSV fil jeg lastet ned til PCen. Deretter slettet jeg enda en gang ALT av kontakter jeg hadde i Google online. Samtlige kontaktregistre var 100% tomme!

4. Så setter jeg opp Outlook på telefonen på nytt mot min Gmail/Google konto og kjører en "Tilbakestill konto" fra Outlook der. All E-post blir pent og pyntelig lagt inn, men i Outlook kontaktene ligger nok en gang all søppla jeg redigerte bort online??? Dobbelt og trippelt samme kontakt samt en hel masse annet søppel!???

Hva er det som skjer? Noen som vet og har/har hatt samme problem?

Det jeg ønsker er å kunne dele ikke bare e-post på flere enheter, men også kontakter og kalendre via Outlook og Exchange serveren til MS (live.com kontoen)

Hjertelig tusen takk på forhånd for alle forslag! ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...