Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forhuden 'grodd fast' på penishodet


Gjest df1fb...22a

Anbefalte innlegg

Gjest df1fb...22a

Hei, er en gutt på 15 som har et lite penisproblem, Det er at forhuden er grodd fast aktig på penishodet. eg kan trekke forhuden nesten helt ned. Det er ikkje at strenger er for kort fordi den er heilt grei den går så langt ned den trenger å gå det er bare forhuden er på en måte grodd fast eller ser ut som. eg har prøvd med litt makt noken ganger men det gjør ganske vondt men det har funket litt. eg er ikkje akkurat noke lyst til å fare til legen for å sjekke det ut om det ikkje er så farlig. har søkt litt rundt om det og virker som noken har dei samme problemene. 

Anonymous poster hash: df1fb...22a

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+981234

Jeg anbefaler at du tar deg en tur til legen, slik at han ta en vurdering av tilstanden til utstyret ditt. Da får du en vurdering om dette er farlig eller ikke. 

Endret av Slettet+981234
Lenke til kommentar

Bare dra til legen. Det er bare alderen som gjør at du føler dette er flaut. Det er helt normalt å være sjuk i snabelen og leger er helt ugyldige til dette.

Bare vent til du skal inn for hemoroider.... "Bøy deg frem og spre skinkene". Det er ikke så fett. Den dagen kommer også, skal du se :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest 129f5...0e8

Ta deg en tur til legen. Høres ut som om du har fimose. Det hadde jeg. Løsningen ble omskjæring. Er nå tre og et halvt år siden, var litt uvant i begynnelsen, men nå tenker jeg ikke så mye over det. Det verste var faktisk at den måtte "holdes i ro" i seks uker etter operasjonen ?

Anonymous poster hash: 129f5...0e8

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...