Gå til innhold

Tråden for opptak til Politihøgskolen 2021


Krimt3k

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
beccz26 skrev (6 minutter siden):

Er det sånn at man ikke får kjøpt pensumbøker før vi har fått studentbevis? Bare tenkte om det var lurt å være tidlig ute så kunne man begynt å kjøpe inn bøker før skolestart, og pensumlista er vel ute?

Du får kjøpt en del pensum uten studentbevis. Kjøp for all del ikke brukte bøker UTEN å ha sjekket dette opp med pensumliste først. Gikk skoen av meg der, så jeg endte opp med doble sett fordi jeg var for ivrig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
MiniFalken skrev (2 timer siden):

Politirett ☹️ Drøyt 1000 kronasjer ny, og man bruker den omtrent ikke. Tror ikke jeg åpnet den en gang.

Ellers se over de bøkene som bruker 9-10 sider av en bok, lån den på biblioteket på skolen (før alle andre tenker det samme) og skriv greie notater av det som står i den. 

Heldigvis lager skolen ganske bra kompendium, som er greie å ha. Ellers er nødvendige bøker det meste til strafferett og rapport- og etterforskningslære. Politiloven, straffeloven og straffeprosessloven er det bare å kjøpe med én gang 😅

Enig. Politirett er bortkasta! 

Lenke til kommentar

Da har jeg vært medlem i 13 år i disse trådene. Noen har lagt merke til at jeg har vært mindre aktiv enn de forrige årene. Dersom noen vil være en pådriver for neste års tråd, send meg en PM asap! Og ja.. du må holde ut i minst 14 år for å slå rekorden. Må vel pensjonere meg snart..

Lenke til kommentar
Wophs skrev (5 timer siden):

Skriver under på den. Sto noe interessant der, men altfor få sider i en så stor og tung bok..

Finner vel like mye fornuftig i forarbeidene til den som er veldig interessert. Politiloven sammenholdt med boka ordenstjeneste/ordensjuss holder i massevis.

Lenke til kommentar

Gratulerer til alle som kom inn!

Det ser ut til at jeg må fortsette på år nr. 14 med å holde liv i disse trådene. Ny tråd for opptak til phs 2022 er opprettet..

Er det noen som har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på PM. Gikk ut av skolen i 2016, og har jobbet siden den gang. Jobber nå ved en patruljeseksjon(ordensavdeling), som er drømmen for mange. Men du må SELV finne ut av DIN karrierevei! Det er nok det viktigste av alt.

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Dino21 skrev (5 timer siden):

Noen som vet når pensumlistene for 21/22 kommer? Eller har de kommet, men det er jeg som ikke har fått det med meg?🙈 Jeg hørte noe om at pensumet skulle endres, eller blir det likt som året før?

https://www.politihogskolen.no/globalassets/for-studenter/regelverk-og-innholdet-i-bachelor/rammeplan-og-programplaner/pensum-bachelor-politiutdanning-forste-studiear-2021-2022-politihogskolen.pdf ☺️

Lenke til kommentar
PHS-21 skrev (På 19.7.2021 den 13.50):

Noen her inne som skal bo på Mørkvedlia studentsamskipnad i Bodø? 
Har fått med meg at der er flere som ikke vil anbefale det.

Hvorfor er det ikke anbefalt? Det er d desidert mest populære botilbudet til Studentinord. Ligger 200 m fra campus og er det nyeste anlegget i Bodø. 
Er kanskje ikke det beste om du ønsker å unngå studentfester og sosialt liv.. 

 

Lenke til kommentar
Jaauda skrev (1 time siden):

Hvorfor er det ikke anbefalt? Det er d desidert mest populære botilbudet til Studentinord. Ligger 200 m fra campus og er det nyeste anlegget i Bodø. 
Er kanskje ikke det beste om du ønsker å unngå studentfester og sosialt liv.. 

 

Var vell nettop pga. bråk og lignende at noen ikke ville anbefale det. For meg blir det en bagatell.

Endret av PHS-21
Lenke til kommentar
HM phs skrev (14 timer siden):

Hei, noen som vet hvor man kan kjøpe pensum bøker i Bodø? Kan det kjøpes på skolen?

Du kan kjøpe bøker på nord universitet som ligger rett ved skolen ☺️ Der selges det bok-pakker og enkelt bøker. Jeg kjøpte alle mine bøker der. Men jeg vil anbefale og kjøpe brukte bøker ettersom det er mye billigere☺️

  • Liker 1
Lenke til kommentar
PHS2021 skrev (25 minutter siden):

Heii!! Jeg kom i utgangspunktet ikke inn i Bodø i år fordi jeg hadde 51.7 i snitt, altså 0.1 poeng for lite. Fikk akkurat melding om at jeg ha blitt tilbudt studieplass og ser at kvoten gikk ned til 51.6??? Noen som kan forklare???😅

Suppleringsopptak 😊

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...