Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hun gjemmer seg for meg etter møte...


Anbefalte innlegg

Møtte en dame for noen uker siden, og møtet ble ikke mer en middels suksessfull. Dette resulterte nok i at hun ikke vil noe mer med meg å gjøre, og vi har ikke hatt noen betydelig kontakt siden, noe som er helt ok. Har møtt på henne to ganger siden, og begge gangene har hun «gjemt» seg. Den ene gangen ved å øke gang tempo og samtidig snu hodet vekk mens hun så på mobilen, og den andre gangen skulle hun på butikken sammen med en venninne, men så kom jeg kjørende og hun skyndte seg å gikk rundt butikken istedenfor. Da jeg dro fra butikken så jeg hun satt på gangveien «gjemt» bak noen biler på nedsiden av butikken... 

At det ikke blir noe mer mellom oss er helt greit, da vi hadde lite til felles. Men er dette vanlig oppførsel blant damer? Er dette noe man bare må forvente? Jeg tar meg kanskje litt nær av det, men mest av alt synes jeg det er litt snål oppførsel av et voksent menneske.

Endret av SheldonC
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan jo være mange årsaker for at hun oppfører seg sånn, og det trenger på ingen måte ha noe med deg å gjøre. Det kan være så enkelt at hun sliter med en form for angst og ikke ønsker å komme i en slik situasjon? En stiuasjon hvor hun er "tvunget" til å ha noen form for dialog med deg/noen hun har datet. 

Eller enkelt og greit at hun bare er klein. Jeg har også møtt damer som har unngått meg, og jeg definitivt unngått damer.

Endret av MilKman'
Lenke til kommentar
Gjest 96ead...196
SheldonC skrev (På 16.7.2020 den 7.43):

Er dette noe man bare må forvente?

Hva mener du? Har dette noe å si for deg, om dere uansett ikke skal ha noe med hverandre å gjøre i framtiden?

Anonymous poster hash: 96ead...196

Lenke til kommentar

"Rekorden" min er hun som bokstavelig talt flyktet i panikk etter at vi ikke engang hadde vært på date, jeg hadde bare invitert henne ut på date.

Vi hadde hatt et konstruktivt samarbeid på studiet, hun var skoleflink, generelt kunnskapsrik og samfunnsengasjert, og med tilsynelatende ordnet øknomi. Etter siste forelesning tok jeg motet til meg og ba henne ut på date, en invitasjon hun avviste på en helt normal og voksen måte, og jeg mener bestemt at jeg også håndterte avvisningen på en normal og voksen måte. Deretter hadde vi ikke mer kontakt, siden det ikke var flere forelesninger og gruppearbeidet var ferdig.

Etter semesterslutt gikk jeg rundt på et handlesenter, hvor hun hadde jobb i en klesbutikk. Da jeg nærmet meg den aktuelle butikken sto hun rett utenfor og ordnet med klær på et stativ, og da hun oppdaget meg på kanskje ti meters avstand fikk hun et panikkaktig uttrykk i ansiktet, slapp plagget hun hadde i hånden rett ned på gulvet, og løp inn i butikken (og muligens ut i motsatt ende, ikke vet jeg) i rakettfart.

En venn som er gift med en av bestevenninnene hennes kunne senere fortelle at "standard" oppførsel på fest var at hun møtte opp etter å åpenbart ha gjort en enorm innsats med påkledning, sminke og hår, med mye sprit, bøttet innpå i høyt tempo, ble kanon og begynte å hulke, og var utrøstelig frem til hun ble slept inn til et soverom og fikk sove der. Å være i godt humør, eller ikke aldeles sveiseblind, ved festens slutt, forekom ikke.

Så det er mye rart der ute, også blant tilsynelatende fungerende voksne, og vi skal kanskje bare være lettet over at disse velger oss bort før vi evt har påtatt oss noe ansvar for deres lykke og velvære.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234

Jaja, det er ikke så nøye. Folk oppfører seg ulikt når de havner opp i situasjoner som de ikke takler. Det er bare å drite i det, og komme seg videre i livet. 
Det er viktig at en ikke kaster bort tiden på å overtolke slike ting, ellers risikerer du blir bare å bli gal ut av det. 
 

Lenke til kommentar
Gjest 85c9d...73b
SheldonC skrev (På 16.7.2020 den 7.43):

Men er dette vanlig oppførsel blant damer? Er dette noe man bare må forvente? Jeg tar meg kanskje litt nær av det, men mest av alt synes jeg det er litt snål oppførsel av et voksent menneske.

Tipper på angst. Jeg er en godt voksen mann som sliter med det samme. Trenger ikke ha vært på date med deg. Det holder at du er pappa i samme bhg, feks. Jeg vil unngå å dra et sted der jeg er forventet å være sosial selv om jeg vet at man nesten bare blir å si hei og knapt det. Det er verre når det kommer til mennesker jeg har kjent før men ikke har kontakt med mer. 

It's not you, it's angsty people. 

Det har blitt bedre for meg nå i alderdommen men jeg føler fortsatt på det. 

Anonymous poster hash: 85c9d...73b

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...