Gå til innhold

Squarespace, hva kan man ta betalt som leverandør?


Anbefalte innlegg

Hei,

Er en webdesigner som driver å vurderer markedspotensialet til Squarespace som plattform til drift av nettsider. Pr. nå så er alle websider driftet i WordPress, som er et veldig godt system som kundene er villige til å betale ca 500,- i mnd for. Det de får for dette er bla. service, drift og vedlikehold. 

Så kommer problemet. Squarespace er enkelt, rimelig, og dekker mye mer av driften enn det WordPress gjør. Det koster ca 200,- i mnd, hvor dette går direkte til Squarespace (i motsetning til WordPress, der 500,- går rett til meg som leverandør og drifter). Squarespace er garantert noe mange av kundene vil verdsette, da det er så enkelt sammenlignet med WordPress. 

Hva ville vært rimelig å ta betalt for å levere og vedlikeholde en Squarespace-løsning til en kunde som ikke vil gjøre dette selv? Dersom vi tar et utgangspunkt på 500,- i mnd. Hvilke tilleggstjenester som webdesigner og leverandør bør jeg tilby for å forsvarliggjøre at det koster 300,- mer enn om kunden administrerte dette selv?

Hva ville gjort at du/dere betalte mer enn originalpris for en slik løsning?

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...