Gå til innhold

Beste telefon til ~7k, Huawei P30 Pro?


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei! Får 7k av nye jobben til å kjøpe telefon. Ettersom de fleste mid/high end Android-telefoner er mer enn raske nok i disse dager, så tenkte jeg at batterilevetid og kamera er de viktigste kriteriene mine. Finnes det en bedre telefon enn P30 Pro til dette? Må være Android, og er fordel å få Android-oppdateringer noen år fremover. Tenkte kanskje Oneplus 8 kunne være aktuell, men tror kamera er en del dårligere.

Tanker?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Beste kameraet for 7000 kroner vil være P30 Pro, uten tvil. Bra batteri har den modellen også.

Ellers er jeg enig med Merko som nevner Samsung S10, eventuelt om du vil legge til 1500 kroner selv så kan du få en Samsung S20.

OnePlus 8 er en flott mobil med god batteritid, skjerm og en av favorittutgavene mine av Android-skin med sitt OxygenOs som får oppdateringer nesten like kjapt som Google sine egne Pixel-mobiler. Men som du nevner så vil nok P30 Pro ha bedre kamera, noe som også gjelder Samsung S10 og S20.

Lenke til kommentar

P30 pro er fortsatt en kanllgod telefon og det beste til valget til under 7000 hvis kamera er viktig. Huawei har nylig lansert en "new edition" av P30 pro med mer minne og nye farger, så jeg vil anta den vil få oppdateringer en god stund fremover. 

Hvis du kan ofre litt på kameraet og ønsker høyere oppdateringsfrekvens på skjermen og støtte for 5G, er Oneplus 8 og Xiaomi Mi 10 I næheten prismessig. 4G-tale er meg bekjent ikke tilgjengelig på disse i Telenor sitt nett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...