Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Mannepupper, hva gjør jeg?


Gjest 750ef...43a

Anbefalte innlegg

Gjest 750ef...43a

Takk for mange gode svar. Har ikke hatt mulighet til å være aktiv på forumet på en stund så har dessverre ikke fått svart dere.

Jeg er 188 cm høy så jeg regnes som overvektig. Men når man har gått ned nesten 60 kg så ser det dessverre ut som det stagnerer et sted. Som mange her sier så har jeg nok mye løshud også. Sikkert noen kg bare det. Og har en kraftig muskelmasse i lår og legger. Så å begynne å trene overkroppen et par ganger i uken er nok ikke dumt. Vil både stramme opp og hjelpe til med å øke forbrenningen. 

Vil nok klare å gå ned noen kg til hvis jeg "plager" meg selv litt. Men er redd for at det blir så hardt at jeg bare gir opp. Synd hvis jeg faller tilbake til gamle vaner nå som jeg egentlig er ganske fornøyd (sett bort ifra problemet jeg snakker om her). Nå har jeg funnet en måte å leve på som ikke er for anstrengt når det gjelder forholdet til mat. Har heller ikke en kroppsbygning som gjør at folk tenker eller snakker om meg som "han store".

Interessant dette med mat som inneholder stoffer som kan påvirke kroppen. Men som noen sier så er det vel kanskje så lite av disse stoffene at det ikke har betydning. 

Jeg har ikke nevneverdig mye kjertelvev så det er nok kun fett og overflødig hud. Det rare er at helt siden jeg begynte å legge på meg i tenårene så har det vært brystene jeg har lagt mest merke til. Er der fettet legger seg først. Så man skulle tro at det var en hormonell ubalanse. Men det vises isåfall ikke på blodprøver. Nå ble jeg litt usikker på om østrogen ble målt men regner med det når man tar en full sjekk. Testosteronet var i allefall innenfor.

Anonymous poster hash: 750ef...43a

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei TS!

Fantastisk gjort å miste så pass mye vekt. Men 108kg er fortsatt overvektig, du ser å være enig i det. I det lange løpet, det å gå ned til 80-90kg vil du tjene meget på, i alle fall mtp helse. Som sagt, bra jobba, men du har fortsatt mye å gå på her!

Sett deg litt meir i trening og kosthold.
Trening: 
Å gå 10-15km/dag er fint, men eg vil påstå det er ikkje nok. Begynn i gymmen. Tren styrke. Når du får meir muskler (istedenfor fett) så vil brystene dine se mye bedre ut kun på det. Du vil eller styrke kroppen din og få overskudd av energi!
Det finst nok av treningsprogram på nett, tom her på forumet.

Kosthold:
Det er det viktigaste mtp vekttap. Når du begynner å veie mindre, så fungerer kroppen annerledes og du må bruke andre strategier for å gå ned i vekt. Å sulte vil ikkje føre frem.
1. Prøv å sette opp diet (når/hva/hvor mye) du skal spise og følg den. 
2. Gå for sunt og variert kosthold. Å spise sunt kan være meget godt! Du kan se på vektklubben.no, de har mange grattis oppskrifter.
3. Gi deg selv noen "cheating days". Dvs der du spiser meir og noe du liker (som er ikkje så sunt da).
5. Målet bør være å ligge i underskudd på 300-500kcal/dagen. Det vil ta tid å gå ned frå 108 til 80, men du oppnår resultat som varer.
6. Det å være sulten når du går ned i vekt er normalt. Det er hele poenget. Du gir kroppen mindre energi enn den trenger. Kroppen sender deg (til hjernen) signal at den må ha meir mat - du føler deg sulten.

Lykke til!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...