Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Blir veldig våt, hva syns menn om det?


Gjest 6051b...3b9

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
11 hours ago, Guest da42a...44a said:

Takk for tips, skal sjekke ut dette med kniping. Jeg bruker å knipe men jeg tror ikke jeg er spesielt sterk der nede, for kniper som oftest kun når jeg har sex. Burde kanskje trene på dette utenom. 

Hehe, når jeg var yngre var det en slengbemerkning mot jenter. Gutter som hadde ligget med en jente kunne si det om jenta bak ryggen hennes og så klart var det en negativ ting. Syns det var ekkelt, skjedde heldigvis aldri meg. 

Anonymous poster hash: da42a...44a

Bare hyggelig og ja det er en fordel å drive med knipeøvelser ofte og ikke bare under sex! :)

Når slike ord blir brukt som slengbemerkning mellom gutta om jenter de har hatt sex med så er det helt klart negativt. Egentlig så burde man jo ikke snakke om "at hør her gutter, i går pulte jeg hun der". Det er noe mellom han og henne som har hatt sex sammen og kun dem etter min mening.

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest 5cf36...2f6

Jeg for min del foretrekker at dama blir veldig våt. Har hatt sex partnere og en ex som "tørka" ut underveis om vi hadde sex lengre enn 30 minutter. Min nåværende kjæreste blir så våt at det drypper bokstavelig talt og må si at jeg, for min del elsker det.

Vi er bare menn på min jobb og diskuterer fra tid til annen litt rundt sex og tidligere erfaringer osv.. der er vi vel alle enige om at damer som blir veldig våte er det som tenner mest :)

Synes ikke det er noe du skal tenke på / være usikker over og skjønner at exen din gjorde deg usikker på måten han pratet til deg og behandlet deg rundt dette. Det er ikke sikkert at du er for vid ? Klagde den andre exen på det ? Kan det være han hadde en litt tynn eller liten penis ?

Anonymous poster hash: 5cf36...2f6

Lenke til kommentar
Gjest ef776...910

Synes det er utrolig deilig når en kvinne blir skikkelig våt, det betyr for meg at hun er kåt. Bruker litt tid på forspill og da blir det veldig ofte slik. Da kan jeg virkelig spille på dette med å fingre henne inn til mange gode orgasmer også. Hun jeg er sammen med nå fikk mange etter hverandre på ganske kort tid, og jeg har lært meg nøyaktig hvordan dette fungerer :) Om hun ikke er våt blir det fort bare vondt for henne. Når hun er så utrolig på etterpå, og vil treffe meg igjen raskt ? Da vet jeg at jeg har lykkes :) Se en kvinne ha flere orgasmer er en helt ny opplevelse for meg, og så utrolig godt.

Anonymous poster hash: ef776...910

Lenke til kommentar
Gjest 6051b...3b9 skrev (På 12.7.2020 den 19.50):

Når jeg blir kåt, så blir jeg VELDIG våt... Det hjelper ikke tørke bort underveis i sexen for det kommer bare mer og mer. Det har hendt at det blir så vått at det renner, om jeg står oppreist. Min første kjæreste hadde ingenting imot dette, han elsket det, men forrige kjæresten min gjorde meg veldig usikker. Han syntes ikke noe om det og likte ikke slikke meg når det var veldig vått.... Han gjorde narr av det også og fikk meg til å skamme meg over det. I tillegg mente han at jeg var for vid. Jeg vet jeg blir ganske vid når jeg er kåt, kan jo få plass til hva som helst oppi der sikkert, men om jeg får orgasme så blir det trangere etterpå, men fortsatt like vått. Jeg gjør knipeøvelser og er ganske sterk der nede syns jeg selv... Hva syns dere menn om at dama blir "for våt"? Og da samtidig litt videre enn vanlig? Som sagt så blir jeg trangere etter jeg har fått orgasme men om mannen f.eks har liten penis kan det bli vanskelig for han kanskje å kjenne så mye... Og det blir vanskelig for meg å skulle knipe i flere minutter, men kan f.eks gjøre det når han holder på å komme eller noe. Jeg er ikke så veldig erfaren, har hatt to kjærester og noen få ons i fylla som jeg husker lite av.. Prøver å finne meg en sexpartner men er flau over hvor våt jeg blir. 

Anonymous poster hash: 6051b...3b9

Jeg tror de aller færreste menn misliker at kvinnen blir våt. Vått er godt.

Men han fyren som gjør narr av deg for det er virkelig ikke noe å spare på. Han høres ut som en som vil behandle deg som dritt resten av livet.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...