Gå til innhold

Snart klar for å produsere flere hundre millioner vaksiner


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vaksinen til Clover er vel en variant som bruker adjuvans, slik at mengder antigener per dose kan reduserer, og på den måten kan det produseres mer av vaksinen raskere.

Clover inngikk et samarbeid med GlaxoSmithKline, å bruker deres SCB-2019 adjuvans i sin vaksine.

De har nettopp begynt klinisk testing i fase 1 i Australia. Testingen utføres av Linear Clinical Research, som er eiet av australske helsemyndigheter og Harry Perkins Institute, og er så vidt jeg vet ikke en "avdeling av Clover" ?

Det ble tidligere rapportert om at fase 1 skulle inkludere 90 voksne og 60 eldre mennesker, alle ved god helse, ettersom fase 1 primært er for å undersøke bivirkninger.
Dersom fase 1 går problemfritt, vil fase 2 startes umiddelbart, hvor effektiviteten vil testes på en større gruppe mennesker.

Linear søker forøvrig etter flere deltakere til testene nå, usikker på om dette er fase 2 man er i gang med å fylle opp, ettersom fase 1 skal ha blitt startet for noen uker siden ?

https://www.linear.org.au/trials/covid-19-study/

CEVI er altså en organisasjon som har som mål å sikre vaksiner til "alle", på like vilkår.
Det er derfor CEVI går inn med en del penger i mange av disse vaksinekandidatene nå, for å sikre at enkelte land ikke bare tenker på seg selv, å kjøper opp store mengder vaksine allerede nå osv.

Endret av 0laf
  • Liker 4
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
13 hours ago, JØI said:

Dere andre kan få ta vaksinen først, så venter jeg et par år og ser hva resultatet blir. 

Bra tenkt! ?

Som enkeltindivid er det helt klart det lureste å la alle andre ta vaksiner. Da slipper man både sykdommen OG evt bivirkninger.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234
RuneWi skrev (38 minutter siden):

Bra tenkt! ?

Som enkeltindivid er det helt klart det lureste å la alle andre ta vaksiner. Da slipper man både sykdommen OG evt bivirkninger.

Nei, hvis vaksinen viser seg like solid som barnevaksinene så skal jeg ha den på sikt. hvis den er samme fadesen som svineinfluensavaksinen så denger jeg den som prøver å tvinge den på meg.

 

Jeg er redd denne vaksinepanikken ender opp med elendige vaksiner som gir kokogjengen av noen vaksinemotstandere enda mer vann på mølla. Svineinfluensavaksinen ville ikke overraske meg om indirekte har tatt flere liv enn hva den reddet. 

Lenke til kommentar
2LK70DN1 skrev (5 timer siden):

Dette er altså en australskutviklet vaksine som kineserne har fått kontroll på gjennom oppkjøp. 


Har du noen lenker om dette?

Clover er et kinesisk selskap, startet av kinesere, deres patenterte Trimer-Tag teknologi er utviklet i Chengdu, Kina, i samarbeid med offentlige helsemyndigheter.

Det ser dog ut som de har en avdeling i Australia, det hadde vært interessant å vite hva de har kjøpt opp, eller hvordan denne vaksinen er utviklet i Australia, og så kjøpt opp av kinesere, da jeg ikke umiddelbart finner noe om dette?

Den kliniske testingen er altså satt bort til et eksternt selskap, Linear Clinical Research, som er et australsk selskap som spesialiserer seg på å nettopp utføre kliniske tester for andre selskaper.

Endret av 0laf
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...