Gå til innhold

Har jeg riktig lønn som lærer?


Gjest 51dcb...9e3

Anbefalte innlegg

Gjest 51dcb...9e3

Hei, 

Jeg har nå endelig gått fra adjunkt til adjunkt med opprykk gjennom vidrereutdanning fra den siste skolen der jeg fortsatt jobber. Jeg startet lærerjobben i august 2011. I august har jeg 9 år ansiennitet. Jeg har jobbet som allmennlærer hele veien og har undervist på tre ulike skoler i Oslo. 

Jeg jobbet 3 år på den første arbeidsplassen, fra 2011 - 2014. Her mener jeg at jeg fikk to lønnstrinn i et lokalt lønnsoppgjør. Problemet er at jeg ikke finner noen lønnsslipper som kan dokumentere dette. Jeg startet i 2014 på arbeidsplass nr.2. Jeg la nylig merke til at jeg startet på lønnstrinn 29 i lønnsramme 1. Blir dette riktig? Skulle ikke de to lønnstrinnene jeg fikk fra den første arbeidsplassen følge meg til ny arbeidsplass? 

I 2016 startet jeg på arbeidsplass 3. Her jobber jeg fremdeles. Jeg fikk et lønnstrinn som realfagstillegg sammen med et lønnstrinn fra arbeidsplass 2 som kom frem i et lokalt lønnsoppgjør. 

Med opprykket mitt og ny stillingskode jeg fikk nå i sommer la jeg merke til at jeg startet med lønnsramme 1 igjen som adjunkt m/opprykk. Jeg mener dette er feil og at lønnstrinnene jeg har fra tidligere automatisk skal følge med. Jeg fikk beskjed fra kontoret at jeg skulle få dette etterbetalt om jeg kunne dokumentere dette. Kontoret sa at de ikke fant noe spesifikt i mappen min. Jeg er nå på lønnstrinn 38, som er minimum for en adjunkt m/opprykk. Dette er uten noen form for lokale tillegg. 

Utfordringen blir å kunne dokumentere alt. Jeg finner ingen lønnsslipper før 2014. Jeg mener at jeg fikk dette i posten tidligere. Jeg finner heller ingen konkret dokumentasjon fra de tidligere lokale lønnsoppgjørene. 

Hvordan burde jeg gå frem her?

Jeg har lest enkelte steder at ansiennitet kan spise opp lønnstrinn, men at dette etter en tid endret seg? 

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har helt kontroll på jusen og føler meg litt rådvill. 

Jeg setter pris på all hjelp og innspill. 

Om det viser seg at jeg har hatt to lønnstrinn for lite over en lenger periode burde jeg vel få en god sum etterbetalt. 

Hilsen meg. 

Anonymous poster hash: 51dcb...9e3

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...