Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Rollespill, redd jeg bare skal bli flau


Gjest c5c29...756

Anbefalte innlegg

Gjest c5c29...756

Prøvde meg på kvinneguiden, men kanskje jeg har bedre lykke her.

Jeg og samboeren, eller kanskje mest han, begynner å bli ivrig på å prøve rollespill. Jeg tenner veldig på tanken, elsker å kle meg ut, fantaserer ofte om ulike scenarioer, men i virkeligheten er jeg redd det bare skal bli flaut og litt ubehagelig. 

Det er mine fantasier han har lyst til å oppfylle, spør hvilken rolle jeg hadde likt, hva jeg hadde likt at vi gjorde, og jeg er ikke redd for at det utarter seg til noe jeg ikke ville likt, det handler kanskje mest om at jeg er redd for at jeg ikke klarer å være i karakter, eller at det kommer til å føles unaturlig og rart på en eller annen måte. Eller at det skal føles som om jeg er med i en dårlig pornofilm.

Jeg har fått tips om å kanskje ta det med forsiktig i starten, men klarer ikke helt å se det for meg. Jeg er litt typen som går all in eller ingenting, men tror ikke det nødvendigvis er en fordel her. Vet ikke om det hadde hjulpet at vi dro et annet sted en i leiligheten, kanskje leide et hotellrom eller noe for å sette stemningen. Eller at vi møttes på byen og så dro hjem så jeg kan late som om det ikke er vår felles leilighet. 

Er det noen som har noen erfaringer å dele? Hvordan var første gangen? Hva gjorde dere? Hva snakket dere om på forhånd med tanke på hvor gjennomført det skulle være? Er det noen måte å begynne litt mer forsiktig på?

Anonymous poster hash: c5c29...756

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rollespill fungerer definitivt ikke hvis dere ikke har evnen til å le litt av dere selv. Det vil kunne føles kleint når man går i gang, og hvis man ikke kan slippe seg løs og le litt så vil man ikke klare å slappe av. Det krever trening å kunne virkelig gå inn i en rolle, og den eneste måten å angripe det på er med et smil om munnen. 

Ha det gøy er det aller viktigste. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Rollespill er ett bredt tema, men også utrolig morro tema. 

Slippe seg løs og leve ut en drøm/fantasi med sin partner, er helt utrolig (tro meg) Men det å snakke om ønsker/tanker/fantasier i forkant er nøkkel etter min erfaring. Hva du ser for deg, dine grenser, dine ønsker, og partneren din sine innspill. 

Min erfaring er att ingenting er fastsatt, alt kan forandre seg underveis, man snakker jo med hverandre underveis. Begge ønsker jo det beste for hverandre, å forstår att ikke alt må være perfekt med en gang.

håper dere har det morro, når dere prøver ut rollespill.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...