Gå til innhold

Trenger kokk til grillfest på Torshov 8. august - Betaler


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg skal ha en avslappet grillfest i en bakgård på Torshov,  8. august.

Vi blir ca 25 personer og jeg synes det hadde vært deilig å ikke måtte henge over grillen den kvelden. Det blir ikke en formell middag men mingling med øl og litt grillmat på langbord :). Vi spiser ca fra kl 17.00 til kl 20.00.

Jeg trenger følgende:

  • Du må ikke ha kokkebrev men du må ha referanser som bekrefter at du er dyktig til å lage mat og spesifikt til å grille.
  • Med andre ord en som er over snittet god til å grille ( hjelpe med tilbehør ) for en liten fest.
  • En som hjelper med med å lage en liste til maten som bør kjøpes inn. Ikke noe overdådige greier, bare litt god grillmat av forskjellige sorter inkludert fisk.
  • Jeg stiller med alt som trengs og tar gjerne tips hvis det er noe spesielt som kunne vært smart å kjøpe inn. Jeg kan også kutte salat og liknende som forberedelse.

Hva får du:

  • ca 1500 kr for 3-4 timers jobb.
  • En hyggelig middag og noen øl med en god gjeng :)

Send meg en melding eller en epost på [email protected] hvis dette høres ut som noe for deg. Hvis du kjenner noen som er interessert  så send det gjerne videre.

Vennlig hilsen

Dani 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ganske dårlig betalt er min mening. Planlegge, forberede og lage mat til 25 stk. tror jeg ikke mange dyktige mennesker gjør for 1500,- (at man får noen øl og henge med ukjente folk, uansett hvor fine de er, tror jeg de færreste ser på som en bonus). 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gavekort skrev (3 minutter siden):

Satsene på å leie catering m/kokk ligger på rundt 600kr/timen, så mtp. null formelle krav så er ikke betalingen så fryktelig ille. Jeg er mer bekymret på om det er kapasitet nok til å lage mat for 25 stykker med én kokk.

Få si som Hellstrøm: Hvis du er én person som tenker, da går det ^^

Lenke til kommentar

Mange gode innspill her :).

Jeg har googlet litt og man får, som nevnt en kokk for mellom 5 og 600 kr timen. Jeg synes derfor 1500 er helt ok. Dette blir som sagt et rimelig enkelt arrangement med minglemat. Pluss at jeg fikser mye av det som må fikses på forhånd. Dvs innkjøp,  salat og liknende. Jeg håper/tror ikke man bruker mer enn 45 minutter på å lage en handleliste. 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...