Gå til innhold

Øke Bluetooth vidden for håndkontrollere


Anbefalte innlegg

Jeg har en liten shuttle med innebygget bluetooth I stuen. Denne står rett ved siden av sofaen. 

Siden Bluetooth har veldig kort rekkevidde så lenge det ikke er direkte line of sight kan jeg ikke bruke Xbox håndkontrollere på denne uten at forbindelsen tidvis "hakker".

Hva er den beste måten å øke vidden? Vil det lage noe kødd om jeg kjøper en liten USB dongle som jeg kan føre nærmere sitteplassene via en USB kabel? 

Er det noen bedre løsninger? 

(Windows10)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en laptop i tv-benken, Logitech musen fungerer veldig bra selv om donglen står gjemt nederst. Men når jeg en sjelden gang trenger å bruke tastatur må jeg frem med en forlenger på USB, frem til donglen til tastaturet. Uten den blir det for langt og bare halvparten av tastetrykkene blir registrert. Jeg har ingen problemer når jeg drar donglen opp på bordet.

Det blir jo en snubletråd over gulvet, men gjør det bare når det er nødvendig, og da er ungene som regel i seng allikevel ?

Lenke til kommentar
On 7/3/2020 at 12:04 PM, Corp Por said:

Okay. Min opprinnelige tanke var å kjøpe en USB ledning + en dongle også bare feste denne rett under sofan i sitteområdet. Da gjør jeg det og regner med at det ikke blir noe konflikt med den interne greia

Bare å deaktivere den interne i device manager. Usikker på hvordan Windows i praksis håndterer to Bluetooth-kontrollere. Å deaktivere gir i hvert fall kontroll med hvilken man ender opp å koble til med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...