Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Drivhus/plastvegger på balkong


Anbefalte innlegg

Bare lurer på om noen har erfaring eller vært borti det før?

Det er en ca 5 m2 stor balkong. Jeg har satt opp uttrekkbare sidemarkiser, som virker ganske bra til å hindre innsyn. Men de blafrer litt når det blåser og det er andre balkonger ganske tett inntil her. Så jeg vet ikke hvor lenge de holder i vind og regn.

Så jeg vurderer å "investere" (regner med at det øker verdien litt) i impregnerte 4x4 stenderverk og plastplater (polykarbonat?) som festes mellom mindre stenderverk. Men har ingen erfaring, har mest lyst til å sette dette til en tømrer. Men hvem ringer jeg til for å få en sånn jobb gjort? Det må festes til murverk og jeg kjenner ikke til byggverkskonstruksjonen. Må jeg søke bygg- og anleggetaten i kommunen om det her? Hva med styret her jeg i sameiet jeg bor, må jeg søke der?

Vil også ha et slags nedtrekkbart tak, så jeg får muligheten til å åpne taket om jeg vil. Finnes noe sånt? Det må være bøyelig plast da, siden den må rulles ned langs den lengste siden.

Setter pris på all tibakemelding.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Videoannonse
Annonse
ABC@123 skrev (1 time siden):

Hva med et par sånne takstøtter, som midlertidig stenderverk?  https://www.biltema.no/bygg/maling/maletilbehor/ovrig-malingstilbehor/takstotte-2000017351

Hmm tjaa, jeg må nok være veldig kreativ hvis jeg skal kunne bruke dem. Og de er ikke spesielt estetisk fine. Men det er jo en viss gjensalgsverdi der da. Skal tenke på det en stund og se om det kommer noe idéer. Takker for tips uansett :) Vet aldri når noe kan være en skjult innertier!

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Norhage har veldig mye forskjellig drivhus/vinterhage utstyr som du kan lage av. Polykarbonat etc. Burde ikke montere noe som ikke er sandwich pga fukt.

Edit: Jeg trodde du mente tak og at du skulle bygge inn hele altanen, men bare vegger burde gå greit med ettlags, men sandwich er nok sterkere. 

Endret av grovetussen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...