Gå til innhold

Cyberpunk 2077 - Nyheter og offisielle oppdateringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Heh, ja det var en del bra der altså. Kjenner at luften har gått ut av ballongen for min del, og nå er det liksom ikke noe sug etter å spille det. Om det skjer nå eller om 8 mnd. kjenner jeg ikke en plass. 

Jo lengre jeg venter, desto bedre blir jo forhåpentligvis opplevelsen for meg 😛 Kom aldri i gang skikkelig med spillet heller, så rakk jo ikke å bli "hekta".

Lenke til kommentar

Gjennom hele min gjennomspilling var jeg ganske skuffet, irritert og til tider oppgitt. Men det tok egentlig ikke så lang tid før jeg startet opp en ny gjennomspilling med ny backstory og det motsatte kjønn 😅. Startet nå som en kvinnelig corpo og komt meg forbi åpningen. Tenker jeg kanskje nå venter med å spille videre til første big patch er sluppet. 

Poenget mitt er uansett at det er et godt spill, med mye polering og intensiv patching tror jeg det kan bli veldig veldig bra. 

Endret av Evil-Duck
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Spillet ble vel pushet ut til desember-salget etter økonomisk press mot utviklerene sine anbefalinger. Holder en knapp på å la de få gjøre nok patching/polish før jeg starter. Synes ikke det er rett å røske spillet fra dem før det er ferdig og så klage på at det ikke er bra nok som sluttbruker. Har lagt inn alt og sett noen minutter på startskjermen uten at jeg helt har fått meg til å begynne.  Føler det er verdt å gi dem litt mer tid. Spesielt med de ambisjonene som ligger bak. Det er nok av backlog å henge fingrene i uansett noen mnd.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Meh, hva de sier og ikke sier har ikke så mye å si. Det eneste som har noe å si er handlingene deres framover. Se på No Man's Sky. Var nesten radio silence i lang lang tid, før de bare dyttet ut fiks etter fiks og spillet leverte mye mer enn de det originalt hadde lovet. Ord er luft. Hvis spillet er det de håpet på rundt neste jul så er det jo bare å kjøpe spillet da og late som det ble utsatt, noe det kanskje burde blitt. Problem solved.

Jeg kjøpte spillet rett etter release, men la det litt på hylla. Ytelsen med mitt 1080 TI er ikke godt nok, så skal prøve å skaffe 3080 TI når det kommer og heller spille det da. Angrer fortsatt ikke på kjøpet. Blir å spille det nok til at det er verdt pengene, og utviklerne fortjener lønn for strevet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Evil-Duck skrev (17 timer siden):

Startet nå som en kvinnelig corpo og komt meg forbi åpningen. Tenker jeg kanskje nå venter med å spille videre til første big patch er sluppet. 

Poenget mitt er uansett at det er et godt spill, med mye polering og intensiv patching tror jeg det kan bli veldig veldig bra. 

Ganske nøyaktig slik jeg gjorde det (inkludert kvinnelig Corpo; spiller som "black ops hacker" - Assault og Quickhacks) - etter første mislykkede prøve av spillet så hjalp det å bare begynne på nytt og gi spillet en ny sjanse nå som jeg kjenner spillmekanikkene.

Er nå level 43 og prøver å komme til 50 (Street Cred 50 for lenge siden) før jeg må snakke med Takemura i "Playing for Time".

Men jeg klarer ikke å leve meg inn i det. For mange begrensninger (spillet selges mye på sex, men man kan ikke gå rundt naken - og få NPC-reaksjoner på det som jeg forventet), for mange bugs (sitter fortsatt på 1.03 fra GoG så jeg skal la den passere), og den merkelige fallfysikken gir bare ingen mening (gikk på noen søppelsekker som plutselig fløy veggimellom og jeg døde på stedet).

Og NCPD AI-en er jo bare helt ubegripelig med måten de dukker opp fra intet (spesielt med måten de selv kan åpne ild inn i en sivilmengde hvis jeg er uheldig å skrense borti en forgjenger).

Så jeg går stort sett bare etter walkthroughs for å finne våpen og ting å utnytte (glitches).

RNG på våpen og utstyr var ikke så ille når jeg lærte at det kan oppgraderes (Menu -> Crafting -> Upgrades - krever stadig mer item components av alle slag ved gjentatte oppgraderinger, men trenger ikke poeng i Technical Ability for å gjøre det). Så å spamme item duplication i disse salgsboksene gjorde den delen helt OK.

Endret av PaladinNO
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Orwandel skrev (10 timer siden):

Mer info utover det som ble sagt i videoen over:

https://www.cyberpunk.net/en/news/37298/our-commitment

Det var mye han/de ikke sa noe om. Det var ikke bare bugs som var problemet på PC, og de nmevnte ikke at anmeldere ble nektet å vise egne klipp, men måtte bruke klipp sendt fra CDPR. Så er ikke helt fornøyd med denne beklagelsen...

Det første minuttet er solid, da han tar på seg skylda, men etter det er det mye PR svada. Ser litt ut som de Polske myndighetene har han i sikte mens han sier det. Og som du nevner så er det ingenting om den uakseptable måten anmeldelser måtte bli gjort på. Eller de faktiske dype problemene spillet har. Mye av det som som ble sagt og "lovet" på forhånd er jo ikke eksiterende i spillet. 

Det som er mitt problem med spillet kan aldri bli patchet uansett. Jeg ønsker flere valg, bedre dialog for det. V er alt for bestemt karakter for at jeg klarer å nyte spillet noe særlig. Bioware gjorde dette bedre med Shepard for 13 år siden.  Lag noen som eksiterer i universet, men kan formes via dialog og valg man gjør. V bare snakker så mye på autopilot at 50% av all dialog har du ingen kontroll over. Det ble reklamert som ett rollespill, ja?

Ser også uti fra roadmap tingen at det ikke er planlagt noe betalt DLC/ekspansjoner i år, som er forståelig, men da blir dette spillet fort liggende til 2022 for min del.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Akrabra skrev (12 timer siden):

Det første minuttet er solid, da han tar på seg skylda, men etter det er det mye PR svada. Ser litt ut som de Polske myndighetene har han i sikte mens han sier det. (...)

Ja, det er ganske klart at han ikke kunne innrømme at de kjente til problemene før løslatelsen, for da hadde de nok blitt saksøkt av investorer og andre. Men han kunne i det minste ha nevnt hva de vil prioritere etter at bugs og stabilitet er på et akseptabelt nivå. Håper de gjør noe med politi/gjenger/trafikk/fotgjengere slik at man kan få mer såkalt "emergent gameplay" mellom oppdragene. Det hadde hevet spillet mange hakk i min bok.

Endret av Orwandel
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg rakk å lese én artikkel før jeg ble stoppet av en paywall, men denne var ganske interessant:

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-16/cyberpunk-2077-what-caused-the-video-game-s-disastrous-rollout

Litt "behind the scenes" fra CDPR under utviklingen av Cyberpunk 2077. Virker som ledelsen trodde "Bioware magic", som Bioware kalte det, skulle løse alle problemer.

Lenke til kommentar

Er det en egen tråd hvor man kan diskutere selve spillet, oppdrag, "easter eggs", utstyr osv., eller gjøres alt i denne tråden?

Ville bare nevne at generelt, når man blir presentert med 2 gule valg (de som bestemmer samtalen videre), så er ofte valg 1 for å provosere og valg 2 for å prøve å vennligjøre de man snakker med.

Dette har vært temmelig konsekvent i de hovedsamtalene jeg har hatt sålangt (men synes å spille liten rolle i sideoppdragene).

Er det 3 valg (utover Corpo / Nomad / Streetkid spesifikt) så er de stort sett selvforklarende.

Endret av PaladinNO
  • Liker 1
Lenke til kommentar
3 hours ago, Orwandel said:

Litt "behind the scenes" fra CDPR under utviklingen av Cyberpunk 2077.

Det er vel mye som tyder på at problemene er ledelsen i CDPR. De tror jo at utviklerene er guder på den måten de holder på.

På meg virker som ledelsen ikke har hatt nok forståelse for kompleksiteten i prosjektet og at de har hatt for stor tro på å fikse store problemer "magisk" langt ut i prosjektet. Slikt er så og si alltid et rødt flagg.

Erfaringsmessig ved store utviklingsprosjekter må en bygge på tidligere erfaringer og ta seriøst hensyn til alt nytt og kalkulere god tid til slikt. Ting vil alltid ta mer tid en man tror. Derfor må en planlegge og regulere veldig godt, ellers baller det på seg og en ender opp med crunsh som ikke er holdbart over tid og normalt forverrer kvaliteten på sluttproduktet i tillegg til å slite ut de ansatte. Normalt tjener mest på normal arbeidstid over tid. Crunsh kan fungere effektivt i svært korte perioder.

Ledelsen har slik det er beskrevet brukt utviklere til å lage PR-demo som de ikke kunne bruke koden til videre i prosjektet. Dette er bortkastet arbeid som i alle fall ville demotivert meg som dårlig ledelse. De fleste gjør sitt beste, men det skal ikke så mye til av slikt før man begynner å gi litt mer f. Det at de kastet verdifulle folk fra Witcher 3 som hadde "sterke meninger" tilsier vel at ledelsen ganske tidlig ville ha urealistiske nikkedukker. Problemet er at de er garantert problemer ved å bruke en slik metode, noe vi også ser klart skjer nå.

Det er trist å se nok et selskap går i de samme fellene og lar seg presse. En får bare håpe at dette snur før selskapet blir en skygge av sitt tidligere selv.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
vidor skrev (3 timer siden):

På meg virker som ledelsen ikke har hatt nok forståelse for kompleksiteten i prosjektet og at de har hatt for stor tro på å fikse store problemer "magisk" langt ut i prosjektet. Slikt er så og si alltid et rødt flagg

Var det ikke dette som skjedde med Bioware og Anthem også? Om dere ikke har fått det med dere eller glemt det ut, så var det ganske sikkert den største floppen det året det kom ut. Så hadde en Andromeda før det som også hadde noen problemer. 

 

Dårligere ledere er det værste jeg vet. Værre en banan på pizza. 

Lenke til kommentar

Det bioware gjorde var å ta et team som var eksperter RPG og generell storytelling, og pushet de over på å lage en lootershooter uten noen av delene. Videre tok de et helt nytt uprøvd  team å satte de til å lage ett helt nytt mass effect. Tror det må være en av de rareste beslutningene som har blitt tatt noengang.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Er massevis av guider for forskjellige ting på nettet, men ingen som lister hva som kreves for å gjøre tingene:
For de som ikke finner skålen for kattemat utenfor leiligheten til V må fullføre Playing For Time.

Automatic Love, Disasterpiece og Double Life var så nært hverandre at jeg bare tok dem samtidig, så det kan hende de også må gjøres.

Endret av PaladinNO
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...