Gå til innhold

Cyberpunk 2077 - Nyheter og offisielle oppdateringer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ezio skrev (På 14.12.2020 den 14.46):

Du snakker av egen erfaring, men svarer på andres erfaringer og personlig meninger. Det var ingen som spurte deg. At du prøver å kjempe mot alle som ikke deler den samme meningen som deg og da ved å bruke deg selv som et slags argument sier det vel meste.

Jeg driter da fullstendig om du storkoser deg, jeg tok ikke hensyn til hva du synes når jeg skrev innlegget mitt og jeg spurte heller ikke hva du synes. Du har tydeligvis veldig vanskelig for å godta at andre ikke deler den samme oppfatningen som deg.

🤡

Endret av SkyMarshall Arts
^
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Litt kjipt for de som sitter på en PS5 da, hvor spillet i større grad er spillbart. Ikke at forsvarer CDPRs håndtering av konsollanseringen på noen måte. 

Koser meg med spillet på PC i hvert fall, selv om det er litt kjipt å tenke på hva spille kunne ha vært med litt mer tid i ovnen. Muligens peise gjennom storyen nå, og så ta en ny gjennomspilling når Enhanced Edition kommer.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Koser meg masse med spillet også. Men hoved questet og lange side quest chains er best. Skulle ønske det var en måte å se hvilke side quest som er lange quest chains. 

Ellers er mest irriterende bug at Armor ikke fungere hos meg. Har 2k Armor (skulle hatt 4k for tech boost funker heller ikke), men får akkurat samme skade med og uten Armor på. 

Lenke til kommentar

Kjøpte meg spillet mot min bedre formodning, lite å gjøre for tida. Må si at det er bedre enn fryktet, men føler det faller i den samme fella som alle disse open world spilla gjør. Vil man ha penger til det beste av cyberware må man gjøre gigs, men de er så repetitive at etterhvert blir det mer ett slit enn gøy og på telefonen bare renner det inn jobber. 

Spiller forøvrig en blades build. Fokus på Body, Reflex og Cool. Tar blades perks, athletics og cold blood fra Cool. Monster akkurat nå med legendary mantis blades, bare river alt i fillebiter på ett par sekund på very hard. 

Syntes historien er bra, men virker som det er en del som ble kuttet, starten er veldig rar og virker som om det var mer til den og spesielt første akten også. Nå i Act 2 henger ting mer på greip og bygger seg opp på en god måte.
 

Endret av Akrabra
  • Liker 1
Lenke til kommentar
DrAlban3000 skrev (På 13.12.2020 den 9.12):

Det ble en litt trøblete start

"litt trøblete start" Denne var fin. Det har vel sjeldent vært et spill som av denne størrelsen som har hatt en verre start som jeg kan komme på i farta. 

9 år har de altså brukt, men de kunne hatt godt av 1-2 år til, minst. 

Lenke til kommentar
SkyMarshall Arts skrev (11 timer siden):

Sony har fjernet Cyberpunk fra Playstation Store, og gir alle full refund.

Bilde

Så strengt regime Sony kjører rundt refundering er så mistenker jeg faktisk at CDPR har hatt en finger med i spillet med å få dette til selv. Annet enn å levere et dårlig produkt bare så det er sagt.

Lenke til kommentar
  • Jarmo låste denne emne
  • Jarmo gjenåpnet denne emne

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...