Gå til innhold

Dele nett mellom 2 hus


Anbefalte innlegg

Hei. Er første gang jeg prøver på dette så trenger hjelp.

Nettet kommer inn i huset via mobilt hjemmebredbånd og Huawei B818 ruter. Dette nettet vil jeg dele med sjøboden som er ca 60 meter unna. Jeg gikk først til innkjøp av to retningsantenner og trodde det skulle være relativt rett frem, men kjørte meg fast ?

Antennene jeg har er av denne typen: https://m.banggood.com/no/RP-SMA-2_4GHz-25dBi-Directional-Outdoor-WiFi-Antenna-Wireless-Yagi-Antenna-with-Cable-for-Extending-WiFi-Coverage-p-1679563.html?gmcCountry=NO&currency=NOK&cur_warehouse=CN&createTmp=1&utm_source=googleshopping&utm_medium=cpc_bgs&utm_content=xibei&utm_campaign=xibei-ssc-no-no-all-1121-19bf&gclid=EAIaIQobChMIopy-ifKf6gIVzZIYCh11zA6REAQYBSABEgKWnfD_BwE

Har lest om aksesspunkter osv, men skjønner lite av dette. Kunne noen forklart meg med t-skje hvordan dette skal kobles sammen, type kabler og evt. mer utstyr jeg trenger? 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når avstanden kun er 60 meter er retningsantenner sannsnynligvis overflødige. Du trenger bare en router i sjøbua som kan settes opp i klientmodus, og om routerne er plassert nær vinduer er det ikke sikkert du trenger ekstra antenner i det hele tatt, eventuelt bare en retningsantenne et av stedene. 

Alternativt kan du kjøpe 2 Ubiquiti NanoStation og sette på veggen på huset og på sjøbua (koples til router/AP via nettverkskabel  (trenger poe)).  

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...