Gå til innhold

Skype-utgavene til Windows smeltes sammen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De håpet i det lengste at de skulle lokke folk over til UWP slik at porteføljen kunne porteres over på mobile enheter. Men uten å gjøre noen innsats, derav ting som den slappe Skype-appen. Og når Windows 10 for Mobile ble droppet som satsningsområde, og Skype for Desktop ble holdt kunstig tilbake for å bygge opp UWP, endte vi opp der vi er nå. Det er jo Corona/Teams-fokuset som gjør at de vekker til live disse relaterte prosessene igjen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
ilpostino skrev (1 minutt siden):

det er da forskjell for Skype for privatpersoner og S4B som er for bedriftsbruk.

Klart, S4B er vel forsåvidt utgått med fordel for Teams, eller blir.

Uansett, burde det ikke vært noe problem om de lagde en "Teams"-versjon uten bedrifts-tingene. Altså en forenklet versjon.

Lenke til kommentar

Etter at de tok livet av MSN Messenger som *alle* hadde, går det mest i Facebook Messenger i stedet.

Alt rotet med Skype som "app", som desktop-program, som forbrukerversjon og businessversjon, noen av disse med begrenset funksjonalitet ble for mye.

Og så hadde man Skype brukerkonto, Microsoft jobb/skole-konto og Personlig konto.

 

Lenke til kommentar
Oyvind68 skrev (1 time siden):

Etter at de tok livet av MSN Messenger som *alle* hadde, går det mest i Facebook Messenger i stedet.

Blink, Nettby, MySpace, ICQ og Mesenger er alle tjenster /sosiale plattformer som har kommet og gått. Facebook mister brukere til blant annet Tik Tok, Instagram og andre plattformer og med tiden vil Facebook være ute. Selv om Messenger var popilære på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet er det ikke gitt at de ville være populære til evig tid. Massene flytter videre.

Lenke til kommentar

Massene flytter sikkert videre, men samtidig er det rett og slett sånn at de gamle protokollene for MSN, AIM, Y! Messenger, ICQ, Google {Talk, etc} alle rett og slett var mye bedre enn Facebook Messenger, og i tillegg var de fleste av dem åpne slik at man kunne ha kontakt på tvers av kundegrupper. Det er først nå i det siste at man begynner å få tilbake noen brukere på like gode løsninger som det hvilken som helst av de der var, men de er alle monolitter. Facebook er fortsatt ikke bedre på grensensitt og ikke bedre på funksjonalitet. Skype var forsåvidt ikke en av de gode plattformene sånn sett, og den forsøkte sperre ute brukere fra andre plattformer, men den hadde bedre voice/video enn noen av de gamle kjempene og hadde mange brukere av den grunn. 

TikTok og Instagram er også eksempler på monolitter som ikke vil samle folk men segregere dem. Ingen kommer til å invitere barna sine på middag over TikTok og forhåpentligvis heller ikke informere barnebarna sine om sykehusbesøket på SnapChat. Alle hadde MSN og nå har de Facebook Messenger i stedet. Det er regresjon. 

Endret av tommyb
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...