Gå til innhold

Hvor mye vil snittet gå opp pga. korona?


113

Anbefalte innlegg

Vet at dette er et spørsmål som er umulig å svare på akkurat nå. Men jeg vil bare høre litt hva andre tenker om det. Er veldig bekymret for at jeg ikke komme inn på det studie jeg har søkt på. Har søkt meg inn på økonomi og administrasjon på NTNU. Leste nettopp at det har vært en økning på 26% i andel med førsteprioritet. Hadde vært så utrolig kjipt å ikke komme inn på studie på grunn av dette. Jeg søker med ordinært vitnemål, og ligger 4 3 poeng over det snittet som var ifjor. Egentlig ser jeg ikke for meg at det komme til å stige så pass mye, men likevel så stresser jeg enormt mye over det. 

Endret av 113
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mest sannsynleg vil ikkje koronasituasjonen føre til dei heilt store endringane i praksis.

Det var nok ein del fleire enn normalt som søkte studieplass når dei var permitterte eller arbeidsledige på grunn av korona. No er dei fleste tilbake i jobb.
Unntaket som kom i april som opna for at permitterte kunne studere utan å miste dagpengane gjeld berre fram til 1 september. Det er nok heller tvilsomt at dei som var midlertidig permitterte og som søkte studieplass i den situasjonen kjem til å nytte slutte i jobben for å gjennomføre studiar.

Poenggrensa går nok opp på grunn av dette, men til gjengjeld vil det nok bli langt fleire restplassar ved at dei som har fått studieplass ikkje møter opp.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...